Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a dat lovitura iernii, dar jucătorul nu prinde TOP 20 în Liga 1! Ce se întâmplă cu omul care trebuie să aducă titlul la FCSB

Becali a dat lovitura iernii, dar jucătorul nu prinde TOP 20 în Liga 1! Ce se întâmplă cu omul care trebuie să aducă titlul la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit trei transferuri în această pauză competiţională, iar părerea unanimă e că vicecampioana s-a mişcat cel mai bine în perioada de mercato, în special prin aducerea mijlocaşilor Florentin Matei şi Adrian Stoian.

Venit în România după un deceniu petrecut în Italia, unde a strâns peste 200 de meciuri în primele două eşaloane, Adrian Stoian e considerat transferul iernii în Liga 1. Totuşi, internaţionalul român de 27 de ani nu prinde nici măcar TOP 20 în ceea ce priveşte clasamentul celor mai valoroşi jucători din campionatul intern, după cota de piaţă.

95 de meciuri a jucat Stoian în Serie A, pentru Crotone, Chievo, Genoa şi AS Roma, reuşind 8 goluri şi 10 pase decisive

Stoian e cotat de Transfermarkt la 1,2 milioane de euro, ceea ce îl plasează pe locul 21 , la egalitate cu celălalt mijlocaş transferat de FCSB în această iarnă, Florentin Matei, dar sub jucători precum Bogdan Ţîru (Viitorul - 1,3 milioane de euro:), Bilel Omrani (CFR Cluj - 1,5 milioane de euro) sau Nicuşor Bancu (Craiova - 1,8 milioane de euro).

De-a lungul carierei, cota de piaţă a lui Stoian a fluctuat destul de mult şi a atins un maxim în decembrie 2017, când mijlocaşul era cotat la 2 milioane de euro. În calculul acestei valori întră însă multe variabile, iar faptul că Stoian a jucat în acest sezon în Serie B, la Crotone, a contat cu siguranţă în deprecierea sa.

În raport cu ceilalţi jucători de la FCSB, Stoian şi Matei ocupă locul 9, fiind depăşiţi de Dennis Man (3,5 milioane de euro), Harlem Gnohere (2,5  milioane de euro), Bogdan Planic, Florin Tănase, Romario Benzar (toţi câte 2 milioane euro), Florinel Coman (1,9 milioane de euro), Mihai Bălaşa şi Dragoş Nedelcu (ambii câte 1,5 milioane de euro).
 

Iată cum arată topul celor mai valoroşi jucători din Liga 1, în funcţie de cota de piaţă

Afla mai multe despre: fcsbliga 1clasamenttop jucatori 

viewscnt
Articole similare