You are here:

Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost refuzat de Louis Munteanu: „M-a sunat şi mi-a zis de ce nu vine la FCSB!”

Becali a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost refuzat de Louis Munteanu: „M-a sunat şi mi-a zis de ce nu vine la FCSB!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a explicat de ce Louis Munteanu a preferat să meargă la CFR Cluj, deşi a fost ofertat şi de FCSB.

De ce nu a venit Louis Munteanu la FCSB. Gigi Becali a explicat ce i-a spus impresarul fotbalistului de la CFR Cluj

Conform patronului de la FCSB, Louis Munteanu s-a speriat de presiunea de la FCSB, presiune pusă chiar de Gigi Becali. Omul de afaceri a recunoscut că el nu are nevoie de fotbalişti slabi din punct de vedere psihic şi i-a avertizat şi pe actualii fotbalişti de la FCSB că este nevoie de o altă mentalitate la clubul său.

Deşi l-a refuzat pe Becali, Louis Munteanu a ales totuşi să revină în Superliga României, la CFR Cluj, acolo unde s-a adaptat deja sub comanda lui Dan Petrescu.

„E băiat deştept! A zis că <<Eu nu mă duc acolo, că mi-e frică de Gigi>> şi bravo lui! Bă, bravo lui. Mi-a zis Chiodi, agentul lui, că îi e frică de mine. Mi-a zis şi Gică Hagi că dacă îl cert, nu mai funcţionează, e fricos. O fi fotbalist, dar îi e frică.

Păi bă, dacă ţi-e frică, nu mai veni, bă, la FCSB. Tu, Lixandrule, dacă ţi-e frică, nu mai sta aici! Tu, Ştefănescule, dacă ţi-e frică, bă, nu mai veni. Cine n-are bărbăţie şi ştie asta, să stea acolo, să nu vină la FCSB. La FCSB sunt bani, dar este şi război”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: louis munteanugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare