Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Andrei Vlad: "Aici e război! Nu te-am luat să faci pe artistul". Ce salariu are portarul vicecampioanei

Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Andrei Vlad: "Aici e război! Nu te-am luat să faci pe artistul". Ce salariu are portarul vicecampioanei

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost la baza de pregătire din Berceni pentru a le vorbi jucătorilor înaintea meciului cu FC Botoşani. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit ce i-a transmis lui Andrei Vlad, după greşelile comise în meciul cu Rapid Viena.

"Ce a spus presa, e adevărat. I-am zis să suporte că ia 10 mii de euro pe lună. E bărbat, o să apere în continuare. Ce s-a întâmplat, nu a fost decizia mea. Meme şi Dică au luat decizia în privinţa lui Stăncioiu şi cred că au procedat foarte bine. Vlad va apăra duminică.

I-am spus în felul următor: tu ai greşit pentru că ai vrut să faci pe artistul, să faci paradă. Ai vrut să-ţi acoperi emoţia. Dă în minge din prima, nu te-am luat să fii artist, eşti fotbalist. Nu mi-e frică de nimic cu el. Nu ştiu dacă va ajunge portar mare. Dacă vor interveni părinţii pentru el, nu va fi un portar mare. El acum e la război. Gata cu părinţii, la revedere. Am încrere în el, chiar dacă a greşit" , a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: rapid vienafcsbandrei vladmihai stoicanicolae dicastancioiu 

viewscnt
Articole similare