You are here:

Becali a făcut marele anunţ: "Am luat fundaş central". Ce titular vrea să vândă cu 7 milioane de euro

Becali a făcut marele anunţ: "Am luat fundaş central". Ce titular vrea să vândă cu 7 milioane de euro

FCSB

Comentarii

FCSB a avut mari problemă din cauza accidentărilor în prima parte a sezonului, în special în compartimentul defensiv. În plus, când a fost folosit, Mihai Bălaşa nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar acum oficialii roş-albaştrilor i-au găsit un înlocuitor.

"Am luat un fundaş central. O să vedeţi în iarnă. Nu are rost să vorbim acum. Iau doi fundaşi centrali. Nu am găsit atacantul, dar sigur îl iau. Harlem Gnohere nu ştiu dacă pleacă. Dacă dă cineva 7 milioane de euro, îl las să plece. Dacă nu, va rămâne aici" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Cel mai probabil, Gigi Becali se referă la Iulian Cristea, care va intra în ultimele şase luni de contract cu Gaz Metan. În plus, săptămâna trecută, jucătorul medieşenilor a şi recunoscut că îl tentează o eventuală ofertă de la FCSB.

"Nu ştiu dacă a fost ultimul meu meci la Mediaş. Vom vedea dacă se înţeleg cele două cluburi. E tentant să ajungi la FCSB, la cea mai bună echipă, vă daţi seama că îmi doresc acest lucru" , a declarat Iulian Cristea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaualiga 1 

viewscnt
Articole similare