You are here:

Becali a găsit decizia care l-a costat pe Iordănescu meciul cu Olanda: „Nu are niciodată voie să joace el acolo!”

Becali a găsit decizia care l-a costat pe Iordănescu meciul cu Olanda: „Nu are niciodată voie să joace el acolo!”

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali a comentat înfrângerea suferită de România în faţa Olandei la EURO, scor 0-3.

Decizia luată de Edi Iordănescu pe care Gigi Becali nu a înţeles-o

Gigi Becali consideră că Edi Iordănescu a făcut o mare greşeală prin faptul că l-a titularizat pe Marius Marin pe postul de mijlocaş defensiv. Patronul de la FCSB ar fi mers pe varianta Adrian Şut.

„Singurul lucru, probabil două-trei schimbări. Dar degeaba. Edi a făcut o minune, trebuie să îl apreciem. Dar cei care fac minuni, mai şi greşesc. Niciodată Marin nu poate fi în faţa lui Şut.

Noi din 12 meciuri am câştigat doar un meci. Schimbă Edi istoria? Nu ai cum să schimbi. Hai să fim corecţi. Dacă am pierdut un meci cu nişte supra oameni, trebuie să fim supăraţi? 

A fost un vis frumos, trebuie să apreciem ce am reuşit, a fost o jucărie frumoasă. Şi gata!”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Reacţia lui Nicuşor Stanciu după înfrângerea României de la EURO

„Sigur că este greu, toată lumea îşi dorea să ne continuăm drumul aici, să reuşim să ajungem în sferturi. Multe nu cred că ar fi de zis. Am început bine 15-20 de minute, după care a picat acel gol şi în mare au controlat jocul. Ultimele două goluri au venit pentru că am lăsat spaţiu. Era normal pentru că am încercat să egalăm.

Am ieşit fără regrete după fiecare meci. Am lăsat totul pe teren pentru ca la finalul meciului să ne putem privi în ochi şi să ne strângem mâna. La acest EURO toţi am dat totul pentru ca România să aibă rezultate. Cred eu că am făcut o treabă bună pentru că au trecut 24 de ani de când nu am mai ieşit dintr-o grupă la un turneu final.

Sunt mândru de echipă şi sunt mândru că sunt român. Le mulţumesc tuturor fanilor români. Au dovedit că sunt numărul 1”, a spus Nicuşor Stanciu după meciul cu Olanda.

Afla mai multe despre: gigi becaliechipa nationalaadrian sutrazvan marin 

viewscnt
Articole similare