You are here:

Becali a găsit marea diferenţă între Dică şi Pintilii. Ce a schimbat fostul mijlocaş la jocul FCSB-ului: "Acum se vede că e altceva"

Becali a găsit marea diferenţă între Dică şi Pintilii. Ce a schimbat fostul mijlocaş la jocul FCSB-ului: "Acum se vede că e altceva"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 5-1 în meciul cu CS Mioveni şi a urcat pe locul 4 în Superligă. În urma parcursului bun al echipei sale, care are patru victorii consecutive în campionat, Gigi Becali a făcut o comparţie între Nicolae Dică şi Mihai Pintilii.

"În ultimele meciuri, am jucat un fotbal cum îmi place mie. Se joacă mai mult fotbal de când a venit Pintilii. Acum el este antrenor. Ce rost are să mă gândesc acum la alt antrenor când el a luat echipa de pe locul 9 şi acum suntem pe 4. Am câştigat meciuri importante cu Craiova, cu Rapid.

Pintilii le-a dat plăcerea de a juca fotbal, adică a făcut antrenamente mai mult cu mingea. Fără plictiseală şi scheme tactice. Şi e altceva. Nu mă refer doar la meciul ăsta. Dar am văzut o atitudine foarte agresivă, presing foarte sus. Ce jucam noi în cupele europene când erau în teren Bourceanu, Pintilii. Făceam presing avansat" , a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

FCSB - CS Mioveni 5-1

FCSB a învins-o, luni seară, cu scorul de 5-1, pe CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a 19-a din Superligă.

Pentru FCSB au marcat Edjouma (31), Şut (45 şi 77), Coman (58) şi Radalavescu (87). Golul echipei CS Mioveni a fost marcat de Antal (74).

Meciul a început cu 10 minute întârziere, deoarece jucătorii de la CS Mioveni au protestat împotriva conducerii clubului, fiind neplătiţi de patru luni.

În clasament, FCSB este pe 4, cu 32 de puncte, iar CS Mioveni este pe ultimul loc, cu 8 puncte.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare