You are here:

Becali a început revoluţia la FCSB. Destinaţie incredibilă pentru Adi Popa şi ceilalţi jucători de pe lista neagră: "Am vorbit deja cu Gigi"

Becali a început revoluţia la FCSB. Destinaţie incredibilă pentru Adi Popa şi ceilalţi jucători de pe lista neagră: "Am vorbit deja cu Gigi"

FCSB

Comentarii

FCSB a început deja pregătirea pentru partea a doua a sezonului, iar Gigi Becali a anunţat şi ce jucători vor pleca de la gruparea roş-albastră în iarna acestui an.

Cinci ani au trecut de la ultimul titlu câştigat de FCSB în Liga I. În 2015, cu Gâlcă antrenor, echipa patronată de Gigi Becali s-a impus în lupta cu ASA Târgu Mureş, la capătul unui sezon cu adevărat nebun. De atunci, însă, roş-albaştrii au ratat titlu după titlu, în timp ce echipe precum CFR Cluj, de două ori, Astra şi FC Viitorul s-au încoronat campioane ale României.

Pentru a nu rata din nou titlul în Liga I, Gigi Becali e pregătit să-i pună la dispoziţie cei mai buni jucători lui Bogdan Argeş Vintilă. Patronul celor de la FCSB l-a adus deja la echipă pe Darius Olaru, pe care îl cumpărase încă din vara anului trecut, iar acum negociază alte transferuri care să se ridice la nivelul aşteptărilor pe care gruparea roş-albastră le are.

Becali îi trimite la pachet. Plecări în masă de la FCSB

Evident, pe lângă jucătorii aduşi, FCSB se va despărţi şi de câţiva fotbalişti care au făcut parte din lot în prima jumătate a actualei stagiuni. Popa, Salomao, Moutinho, Stan sau Belu sunt jucătorii care au fost trecuţi pe lista neagră de Gigi Becali. Deşi, iniţial, s-a zvonit că toţi aceşti jucători vor merge la FC Voluntari, până la urmă, se pare că negocierile au picat.

Acum, o altă echipă aflată în partea a doua a clasamentului din Liga I este interesată de împrumuturile jucătorilor de pe lista neagră a lui Gigi Becali. Chindia Târgovişte a avut multe evoluţii apreciate în prima parte a sezonului, iar acum este pe locul 12 în clasament şi nu vrea să stea cu emoţii în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Astfel, echipa pregătită de Viorel Moldovan pregăteşte o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor prin aducerea jucătorilor de la FCSB.

"Am vorbit cu Gigi Becali. Am luat această decizie pentru a ajuta la salvarea de la retrogradare a Chindiei. Deocamdată nu am ajuns la o concluzie în privinţa transferurilor, am făcut doar nişte punctaje”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, conform Sportimpact.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare