Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a încercat marea lovitură în Liga I. Revenire spectaculoasă a lui Keşeru la FCSB: "E stelist adevărat, el mănâncă tricoul"

Becali a încercat marea lovitură în Liga I. Revenire spectaculoasă a lui Keşeru la FCSB: "E stelist adevărat, el mănâncă tricoul"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că a fost interesat de transferul lui Claudiu Keşeru, însă atacantul român n-a reuşit să primească acordul oficialilor lui Ludogoreţ pentru rezilierea contractului. Înţelegerea lui Keşeru cu echipa din Razgrad expiră în vara anului următor.

Atacantul român este interesat de o eventuală revenire în Liga I, însă doar la FCSB, susţine Gigi Becali. Deşi a apărut în presă informaţia că Rapid a negociat cu Claudiu Keşeru, patronul roş-albaştrilor a declarat că atacantul de 34 de ani nu va evolua niciodată la gruparea giuleşteană.

"Am vorbit cu el, dar nu a vrut să vină. Keşeru e mare stelist, e stelist înfocat. El a încercat, a vorbit cu ei acolo în club să-l lase, dar nu au vrut să-şi dea acordul. Keşeru e stelist adevărat, el mânăncă tricoul, nu are cum să ajungă la Rapid. E imposibil" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Claudiu Keşeru a mai evoluat în Liga I, timp de un an, începând cu ianuarie 2014, şi are în palmares trei trofee alături de FCSB, două titluri şi o Cupă a României. După plecarea de la echipa roş-albastră, atacantul a mai evoluat timp şase luni în Qatar, la Al Gharafa, apoi, iar din vara lui 2015 este legitimat la Ludogoreţ.

Claudiu Keşeru a evoluat în 242 de partide pentru campioana Bulgariei. El a reuşit să marcheze 139 de goluri şi a oferit 44 de pase decisive, iar pentru echipa naţională a României, atacantul are 13 goluri marcate în 42 de prezenţe.

  • 1,5 milioane de euro este cota lui Claudiu Keşeru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare