You are here:

Becali a lovit din nou. Coman i-a luat minţile patronului de la FCSB: "Gata! Cer 60-70 de milioane pe el"

Becali a lovit din nou. Coman i-a luat minţile patronului de la FCSB: "Gata! Cer 60-70 de milioane pe el"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a încheiat anul cum nu se putea mai bine. Mijlocaşul FCSB-ului a marcat un gol şi a obţinut un penalty, ratat de Florin Tănase, în victoria roş-albaştrilor, scor 2-0, cu Universitatea Craiova.

"Coman, peste doi ani, eu cer 60-70 de milioane pe el. Îl ţin acum, nu îl vând, fac şi performanţă cu el şi să iau şi pe el 50-60-70 de milioane. Acum, cer 30, dar dacă îl ţin, iau şi dublu şi fac şi performanţă aşa" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Florinel Coman a fost remarcat şi de Basarab Panduru. Expertul Telekom Sport consideră că mijlocaşul de 21 de ani a fost cel mai bun jucător al celor de la FCSB în prima parte a actualului sezon: "El e sigur unul dintrei ei, Coman. Man, nu, pentru că el nu face meciuri foarte bune, în afară de ultimele 4-5 meciuri. Planici mi se pare că este unul dintre jucătorii buni ai echipei. E greu să îl găsesc pe al treilea, să mă gândesc la ce reuşite a avut. A arătat bine ca echipă, mai puţin individual. Doar Coman dintre cei din atac a fost jucătorul care a ieşit mult mai mult în evidenţă".

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare