You are here:

Becali a luat o decizie majoră după înfrângerea cu Sparta Praga. Câţi fotbalişti de la FCSB vor primi o mărire salarială

Becali a luat o decizie majoră după înfrângerea cu Sparta Praga. Câţi fotbalişti de la FCSB vor primi o mărire salarială

FCSB

Comentarii

FCSB a fost eliminată din preliminariile UEFA Champions League de Sparta Praga.

Gigi Becali se ţine de cuvânt! Care sunt fotbaliştii de la FCSB care vor primi măriri salariale

Deşi aventura din Champions League s-a încheiat pentru FCSB, iată că patronul clubului este totuşi dispus să ofere măriri salariale. Concret, este vorba despre Darius Olaru şi Mihai Lixandru, fotbalişti care l-au impresionat pe Gigi Becali.

De altfel, finanţatorul de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă pentru căpitanul echipei.

„Lui Olaru trebuie să-i fie mărit contractul, lui Lixandru, la fel, că-l are mic. Nu ştiu Şut cât are, dar e posibil să rămână aşa. Olaru are 20.000 şi nu e de 20.000.

Olaru a marcat un gol, a alergat ca nebunul şi a pasat, ce să-i zic? Trebuie lăudat, dar dacă echipa... Clauza de reziliere nu i-o măresc, nu. Vreau să-i măresc salariul”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Gigi Becali, nemulţumit de Ştefănescu

 "Când ajungea mingea la Ştefănescu, balonul se ducea la adversar şi uite aşa. Băluţă se ascundea de joc, îi era frică de toţi. 

Ştefănescu mai bine nu juca (n.r. - în returul cu Sparta Praga), că orice mingea o dădea la adversar. 

La Ştefănescu e vorba despre timp, că valoare are. E vorba despre timp la Ştefănescu. El e pregătit, dar eu cred că e vorba despre curaj. Îi este teamă, nu are curaj să joace", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalidarius olarumihai lixandru 

viewscnt
Articole similare