Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a vândut nocturna şi turnicheţii din Ghencea! S-a înţeles cu o echipă care va juca în Liga 1 din viitorul sezon!

Becali a vândut nocturna şi turnicheţii din Ghencea! S-a înţeles cu o echipă care va juca în Liga 1 din viitorul sezon!

Superliga

Comentarii

Invitat de reprezentanţii CSA Steaua să-şi ridice instalaţia de nocturnă, turnicheţii şi tabela de marcaj, Gigi Becali a reuşit să găsească un cumpărător pentru o parte din bunurile sale rămase în Ghencea.

Conform unei postări de pe contul de Facebook al Consiliului Judeţean Călăraşi, reprezentanţii FCSB s-au întâlnit cu preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă, pentru a negocia vânzarea nocturnei, a turnicheţilor şi a sistemului de monitorizare video, astfel încât acestea să poată fi folosite la modernizarea arenei "Ion Comşa", pe care evoluează Dunărea Călăraşi.

Gruparea antrenată de Dan Alexa e lider în Liga a II-a şi e ca şi promovată în Liga 1, aşa că oficialii din Călăraşi au demarat procedurile pentru a aduce stadionul din oraş la standardele cerute pe participarea în prima ligă.

”Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, a primit astăzi vizita preşedintelui CA al FC Steaua Bucureşti, Valeriu Argăseală. Cei doi, secondaţi de directorii din cadrul instituţiei noastre, au purtat discuţii cu privire la modernizarea stadionului ’Ion Comşa’. Lucrările pentru montarea nocturnei, amplasarea turnicheţilor pentru accesul în siguranţă pe stadion şi un serviciu de supraveghere foarte bine pus la punct sunt doar câteva cerinţe obligatorii pentru ca echipa de la malul Borcei să poată juca viitoarele meciuri de fotbal în condiţii de Liga 1”, se arată în comunicatul emis de CJ Călăraşi.

VIDEO EXCLUSIV | Reportaj special | Cum arată stadionul Ghencea înainte de demolare

Afla mai multe despre: ghenceanocturnabecalicalarasi 

viewscnt
Articole similare