adplus-dvertising
You are here:

Becali are banii pe masă! Ofertă de ultim moment: negocieri pentru transfer! ULTIMA ORĂ

Becali are banii pe masă! Ofertă de ultim moment: negocieri pentru transfer! ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani), starul FCSB, e dorit de Galatasaray, iar cele două cluburi poartă negocieri pentru transfer, potrivit presei din Turcia. Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, are banii pe masă pentru căpitanul echipei: formaţia "CimBomBom" oferă două milioane de euro pentru semnătura lui Florin Tănase.

Becali are banii pe masă! Ofertă de ultim moment: negocieri pentru transferul lui Florin Tănase

Gigi Becali poate vinde încă fotbalist de la FCSB la Galatasaray, după ce l-a cedat pe Olimpiu Moruţan (22 de ani) la formaţia turcă în schimbul a 3,5 milioane de euro plus bonusuri care vor duce suma spre şase milioane. ASpor scrie că Galatasaray îl vrea pe Florin Tănase şi a făcut chiar o ofertă, dar decarul şi căpitanul roş-albaştrilor are clauză de reziliere în contractul pe care l-a semnat.

Tănase ar fi putut pleca în vara trecută, după ce a ieşit golgheterul Ligii 1, dar Gigi Becali a cerut cinci milioane de euro pentru transferul său. Mai multe cluburi s-au interesat, dar Becali a ţinut la preţ, astfel că Tănase a rămas pe loc. În noul contract, Florin Tănase are clauză de reziliere de 3 milioane de euro, cu unul peste suma oferită de Galatasaray.

"Florin Tănase va fi noul star al lui Galatasaray", scriu cei de la ASpor, care notează faptul că transferul e aşteptat să se facă în perioada de mercato care se va deschide în ianuarie 2022. "Galatasaray a început negocierile cu FCSB pentru starul Floirn Tănase. Gruparea CimBomBom e disperată să-l transfere pe fotbalist în iarnă", mai notează ASpor.

Galatasaray încearcă să aplice aceeaşi metodă de negocieri ca şi în cazul lui Olimpiu Moruţan, dar e greu de crezut că Gigi Becali va lăsa un milion de euro la preţ. De altfel, Mihai Stoica a declarat pentru telekomsport.ro că fără suma de trei milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere, Tănase nu va pleca de la FCSB.

”Nu putem face calcule. Îl avem pe Tănase căpitan sau 3 milioane de euro. Dacă dă cineva 2.9 milioane de euro, nu discutăm. Dacă achită clauza, discutăm. Clar, 3 milioane de euro!”, a declarat MM Stoica le telekomsport.ro.

Florin Tănase a semnat în vară un nou contract cu FCSB, pe 4 ani şi are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro.

  • 5 goluri şi 4 assist-uri în 15 meciuri sunt cifrele lui Florin Tănase în acest sezon la FCSB

viewscnt
Articole similare