Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, convins să mai facă un transfer! A semnat cu FCSB. MM: "Nici n-am îndrăznit" | EXCLUSIV

Becali, convins să mai facă un transfer! A semnat cu FCSB. MM: "Nici n-am îndrăznit" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a mai făcut un transfer la FCSB, deşi a anunţat că nu are de gând să mai investească în transferuri înainte de Anul Nou. FCSB l-a transferat pe Malcom Edjouma (25 de ani) de la FC Botoşani, iar Mihai Stoica - expert Telekom Sport şi manager general la FCSB - a vorbit la Sport Report despre cum a fost convins Becali să-l cumpere.

Becali, convins să mai facă un transfer! A semnat cu FCSB. MM: "Nici n-am îndrăznit" | EXCLUSIV

Deşi anunţase că nu are de gând să mai cheltuie bani pe transferuri, Gigi Becali şi-a încălcat cuvântul şi l-a transferat pe Malcom Edjouma de la FC Botoşani. FCSB a plătit 330.000 de euro pentru mijlocaşul francez, iar acesta urmează să se alăture lotului condus de Toni Petrea.

Malcom Edjouma e primul şi, cel mai probabil, ultimul transfer al iernii la FCSB, iar Gigi Becali a fost cucerit de fotbalistul pe care l-a achiziţionat.

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a vorbit despre momentul în care credere că Gigi Becali a fost convins că Malcom Edjouma merită investiţia şi transferul la FCSB. Expertul Telekom Sport a spus, la Sport Report, că probabil prestaţiile din cele două meciuri jucate în 2022 l-au convins pe Becali să-l cumpere pe Edjouma de la FC Botoşani.

MM Stoica este foarte atras de calităţile fotbalistice ale lui Malcom Edjouma, însă a dezvăluit că n-a avut curajul să-i spună lui Gigi Becali despre transfer, având în vedere că patronul FCSB declarase de mai multe ori că Adrian Şut e favoritul său pe postul de mijlocaş la închidere.

"Prestaţiile din aceste două meciuri cred că l-au convins pe Gigi să facem oferta. Nici n-am îndrăznit să-i spună să-l luăm. E clar că Edjouma se va lupta să-şi câştige locul de titular. Cum va ajunge şi cum va juca, depinde doar de el, de modul cum va fi asimilat de coechipieri. Din ce am vorbit, foarte bine. N-am vorbit cu mijlocaşii centrali", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Malcom Edjouma va mai rămâne la Botoşani o săptămână, pentru a mai disputa două etape şi ajuta actuala echipă să prindă un loc de play-off.

În acest sezon, fotbalistul a disputat 20 de partide în Liga I pentru FC Botoşani şi a marcat patru goluri. În România, Edjouma a mai jucat la FC Viitorul în prima jumătate a anului 2020

Afla mai multe despre: gigi becalitransferfcsbmalcom edjoumamihai stoica 

viewscnt
Articole similare