You are here:

Becali crede că a dat lovitura cu ultimul transfer: ”Va fi cel mai tare din toate timpurile”. EXCLUSIV | Rădoi îl avertizează însă: ”Nu-l văd integrându-se foarte rapid”

Becali crede că a dat lovitura cu ultimul transfer: ”Va fi cel mai tare din toate timpurile”. EXCLUSIV | Rădoi îl avertizează însă: ”Nu-l văd integrându-se foarte rapid”

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi i-a făcut o caracterizare jucătorului pe care Gigi Becali l-a adus să acopere postul de fundaş stânga la FCSB.

Gigi Becali a considerat până la urmă că cea mai bună soluţie pentru acoperirea postului de fundaş stânga este transferul lui Ionuţ Panţîru. Fundaşul de 23 de ani a fost cumpărat de la Poli Iaşi şi a semnat deja cu vicecampioana României.

Mirel Rădoi, cel care l-a avut elev la naţionala de tineret, este însă de părere că Ionuţ Panţîru va avea nevoie de timp şi de răbdare să se integreze la FCSB. Selecţionerul naţionalei de tineret spune că Panţîru nu este obişnuit cu ritmul în care joacă FCSB şi are nevoie de o perioadă de acomodare:

”M-aş bucura pentru el să facă faţă. Are calităţi, dar în momentul de faţă,  îţi spun sincer, nu sunt foarte încrezător că poate intra direct titular şi poate face faţă foarte bine la Steaua. Nefiind obişnuit cu programul din trei în trei zile, jucând la o echipă mică, automat mijlocaşul stânga mereu îi va creea acea superioritate pe fază defensivă, doi contra unu. La stânga, jucând fundaş stânga, şi cu Florinel mijlocaş stânga, va trebui să înveţe să se apere unu contra unu, de mult ori unu contra doi... şi atunci nu îl văd integrându-se foarte rapid, la ritmul pe care îl are Steaua, din trei în trei zile. Dar e un jucător cu calitate bună, are capacitate aerobă şi anaerobă foarte bună”, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

În schimb, Gigi Becali se declară foarte optimist: ”Panţîru va fi cel mai tare fundaş stânga din România care a existat în toate timpurile”.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare