Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali dă marea lovitură la FCSB. Dennis Man se transferă pe o sumă fabuloasă şi semnează cu un club uriaş din Europa

Becali dă marea lovitură la FCSB. Dennis Man se transferă pe o sumă fabuloasă şi semnează cu un club uriaş din Europa

FCSB

Comentarii

FCSB are cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar Gigi Becali se pregăteşte pentru noi transferuri importante în vara acestui an.

FCSB este una dintre cele mai urmărite echipe din Liga I, în fiecare sezon. Echipa patronată de Gigi Becali a investit sume importante de bani în transferurile jucătorilor, în special cei aduşi de la FC Viitorul, iar acum vicecampioana României se pregăteşte pentru o nouă vară istorică pe piaţa de mercato.

Nicolae Stanciu deţine recordul Ligii I pentru cel mai scump jucător cumpărat de o echipă din străinătate. În vara lui 2016, belgienii i-au plătit lui Gigi Becali suma de 9,7 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului de la FCSB, însă recordul poate fi doborât chiar în vara acestui an.

Becali pregăteşte marea lovitură la FCSB. Fiorentina îl vrea pe Dennis Man

Dennis Man şi Florinel Coman sunt jucătorii în schimbul cărora Gigi Becali speră să obţină zeci de milioane de euro de la cluburi importante din fotbalul european. Patronul de la FCSB le-a transmis echipelor care sunt interesate de aducerea lui Florinel Coman că mijlocaşul va pleca de la FCSB doar pentru o ofertă de 10 milioane de euro, plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Orlando City, din MLS, şi AS Roma sunt cele două cluburi care s-au interesat în această perioadă de aducerea lui Florinel Coman din vară.

În sezonul următor, Dennis Man ar putea evolua şi el la o echipă importantă din fotbalul european. Atalanta, Sheffield United, Feyenoord şi Fenerbahce sunt cele trei cluburi care au discutat cu oficialii de la FCSB pentru un eventual transfer al mijlocaşului de 21 de ani. Însă, conform presei din Italia, în cursa pentru semnătura lui Dennis Man a mai intrat încă o echipă din Serie A.

Fiorentina este recunoscută pentru tinerii pe care îi promovează, iar acum vrea să-şi încerce din nou norocul cu un fotbalist român de mare perspectivă. După încercarea eşuată cu Ianis Hagi, în 2016, gruparea viola speră să dea marea lovitură de această dată cu Dennis Man, fotbalist pe care oficialii clubului speră să-l transfere cu 10 milioane de euro. Oferta pare a fi pe placul lui Gigi Becali, însă, în afara lui Feyenoord, toate celelalte cluburi sunt dispuse să plătească aceeaşi sumă pentru aducerea lui Dennis Man în vara acestui an, astfel că decizia finală îi va reveni mijlocaşului de 21 de ani.

  • 5 milioane de euro este cota lui Dennis Man pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 7 goluri şi 4 pase decisive a reuşit Dennis Man în cele 24 de meciuri jucate pentru FCSB în actualul sezon

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecalidennis man 

viewscnt
Articole similare