You are here:

Becali dă un nou tun financiar şi îşi vinde vedeta la o echipă din Liga Campionilor. Ofertă de ultimă oră primită de FCSB

Becali dă un nou tun financiar şi îşi vinde vedeta la o echipă din Liga Campionilor. Ofertă de ultimă oră primită de FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali se pregăteşte pentru un nou transfer important la FCSB. Unul dintre cei mai buni jucători ai vicecampioanei României este dorit de un club care evoluează în grupele Ligii Campionilor.

Becali l-a cumpărat pe Bogdan Planic, în august 2017, de la Vojvodina, în schimbul sumei de 300 de mii de euro, iar acum cota fundaşului sârb a crescut serios, astfel că Planic valorează acum 2,3 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

De la venirea sa la FCSB, fundaşul central s-a impus rapid în echipa roş-albaştrilor, iar acum este unul dintre cei mai buni jucători străini din Liga I. Evoluţiile bune ale lui Bogdan Planic au făcut ca Gigi Becali să primească o ofertă importantă pentru fundaşul său central.

Becali dă un nou tun financiar. Ofertă importantă primită de FCSB de la Steaua Roşie

Calificată în grupele Ligii Campionilor, Steaua Roşie Belgrad vrea să-l transfere pe fundaşul central încă din iarna acestui an. În ianuarie 2020, Bogdan Planic va intra în ultimele şase luni de contract cu FCSB şi va putea semna cu oricare altă echipă, însă va rămâne până la finalul sezonului la FCSB.

Astfel, dacă vrea să-l vândă pe Planic, Becali trebuie să se grăbească şi să accepte oferta venită de la Steaua Roşie până pe 31 decembrie. Conform fanatik.ro, patronul de la FCSB speră acum să obţină măcar garanţia că va primi un procent dintr-un viitor transfer al fundaşului sârb.

După înfrângerea cu Bayern Munchen, din prima etapă a grupei B a Ligii Campionilor, Steaua Roşie Belgrad a reuşit să-şi câştige meciul de pe propriul teren, scor 3-1, cu Olympiacos, astfel că acum este favorită la o calificare cel puţin în primăvara Europa League.

Afla mai multe despre: fcsbbecalisteaua 

viewscnt
Articole similare