Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali e finanţator la Astra! Situaţia incredibilă pe care Liga Profesionistă o acceptă chiar înaintea play-off-ului

Becali e finanţator la Astra! Situaţia incredibilă pe care Liga Profesionistă o acceptă chiar înaintea play-off-ului

FCSB

Comentarii

Gazeta Sporturilor scrie că în toamna trecută, finanţatorul FCSB a împrumutat clubul din Giurgiu, care i-a cesionat suma din drepturile TV, însă LPF nu i-a virat banii în ianuarie, iar dacă Astra va intra în play-off, va evolua împotriva unui club la al cărui patron e datoare.

În toamna anului trecut, Astra traversa o situaţie delicată din punct de vedere financiar. Şi a apelat, pentru a-şi achita datoriile, la Gigi Becali. Căruia i-a solicitat 300.000 de euro. Becali i-a oferit banii, în nume propriu, şi şi-a garantat creanţa imediat ce Astra a fost de acord să cesioneze suma respectivă direct din tranşa drepturilor TV pe care LPF urma să o vireze giurgiuvenilor la finalul lunii ianuarie 2019.

Conform sursei citate, cei 300.000 de euro n-au mai ajuns la Gigi Becali, care a fost amănat pentru cel mai devreme în aprilie, atunci când LPF va plăti alte sume către cluburi, aferente locurilor la finalul sezonului regulat. În martie va debuta play-off-ul, iar dacă FCSB va intra de pe locul 2, iar Astra de pe ultima poziţie, atunci disputa directă va fi programată în primul weekend din aprilie. Moment în care Astra va continua să fie datoare către Gigi Becali, patron al unei echipe adverse din play-off. 

Afla mai multe despre: astrafcsbgigi becalibanidatoriilpf 

viewscnt
Articole similare