Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali i-a băgat în şedinţă pe Tavi Popescu şi Florinel Coman: "Cine credeţi că vă cumpără pe voi?". Comparaţie inedită cu Dennis Man: "Nu era extraordinar"

Becali i-a băgat în şedinţă pe Tavi Popescu şi Florinel Coman: "Cine credeţi că vă cumpără pe voi?". Comparaţie inedită cu Dennis Man: "Nu era extraordinar"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat o discuţie serioasă cu Octavian Popescu şi cu Florinel Coman, în urma prestaţiilor dezamăgitoare ale celor doi fotbalişti.

"Le-am zis lui Tavi Popescu şi Coman că nu am avut oferte clare pentru ei. <<Vrei ofertă? Uite cine o să plece primul: Cordea>>. De ce? Pentru că e constant şi pleacă. Man era extraordinar?

Man avea constanţă, nu a fost extraordinar, dar băiatul patronului american de la Parma se uita pe statistici, ăla când te vede că alergi 4 kilometri într-un meci, nu te ia pe tine. Tavi, Florinele! Băi, trebuie să alergaţi 12 kilometri în fiecare meci, Man de aia a plecat, m-a ajutat el, alerga, dădea pasă de gol, dădea gol" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Transferat în septembrie 2016, de la UTA, Dennis Man s-a impus rapid la FCSB şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din lot. În ianuarie 2021, după evoluţii apreciate în tricoul roş-albaştrilor sau al naţionalei României, Dennis Man a fost cumpărat de Parma cu 13 milioane de euro.

În actualul sezon din Serie B, Dennis Man a marcat trei goluri în cele opt meciuri jucate.

  • 6,5 milioane de euro valorează Dennis Man, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare