You are here:

Becali l-a umilit, dar ce a urmat l-a lăsat mască pe patronul de la FCSB: „A fost cel mai bun jucător de pe teren!”

Becali l-a umilit, dar ce a urmat l-a lăsat mască pe patronul de la FCSB: „A fost cel mai bun jucător de pe teren!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost impresionat de Alexandru Musi, jucătorul care respectă regula fotbalistului tânăr în Superligă.

Gigi Becali, impresionat de Alexandru Musi.

Tânărul fotbalist de 19 ani a reuşit un gol superb în egalul FCSB-ului cu U Cluj, scor 1-1, iar Becali a avut doar cuvinte de laudă pentru fotbalistul său. Mai mult decât atât, chiar dacă la începutul sezonuli spunea că nu sunt şanse să-l bage pe Musi în Europa, acum patronul de la FCSB are o altă atitudine.

„Musi a fost cel mai bun teren. L-am văzut, da. Mă bucur că măcar ştiu că fotbalistul meu U19 e valoros. Asta mă bucură. E posibil să joace şi în cupele europene. Dacă joacă cum a jucat azi, Musi poate juca şi în cupele europene”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

„Ce, eu fac echipă cu Musi? Ce să fac cu el, eu fac echipa cum o fac pentru cupele europene, nu o fac cu Musi”, spunea Gigi Becali înainte de startul sezonului.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Ce a spus Alexandru Musi după golul marcat cu U Cluj

"Părerea mea este că am făcut un meci bun, o primă repriză bună, în repriza a doua ne-am relaxat, de mâine mergem la refacere, la antrenament şi ne gândim la următorul meci. Da, nu ştiu ce a fost, a fost un declic, dar sper pe viitor să nu mai avem momente de acest fel şi să mergem mai departe.

Părerea mea este că meritam victoria, meritam mai mult, asta este, trebuie să fim mai concentraţi în faţa porţii. Da, am intrat prin centru, i-am dat-o lui Şut, el mi-a dat-o înapoi mie, am văzut colţul lung şi am lovit-o.

Nu vreau să comentez, este patronul, poate să vorbească ce vrea. Da, de mâine o să mergem la antrenament, o să ne concentrăm pe meciul cu Virtus şi după vom merge la Slobozia, unde avem un meci foarte greu şi pe urmă ne gândim şi la Maccabi Tel Aviv.", a spus Musi, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbalexandru musi 

viewscnt
Articole similare