You are here:

Becali, lăudat de un fost atacant de la FCSB pentru transferul lui Bîrligea: „Niciunul nu a fost la nivelul lui!”

Becali, lăudat de un fost atacant de la FCSB pentru transferul lui Bîrligea: „Niciunul nu a fost la nivelul lui!”

FCSB

Comentarii

FCSB l-a transferat de la CFR Cluj pe atacantul Daniel Bîrligea.

Raul Rusescu laudă transferul reuşit de Becali la FCSB: „Bîrligea poate ajuta mult echipa”

Raul Rusescu, fostul atacant al celor de la FCSB, a vorbit la superlativ despre mutarea reuşită de Gigi Becali. Rusescu consideră că Bîrligea are toate calităţile necesare pentru a-i ajuta pe cei de la FCSB în campionat şi în Europa League.

„Un transfer binevenit pentru Steaua (n.r. FCSB) şi pentru ce avea nevoie. (n.r. Din 2020 la FCSB nu a confirmat niciun atacant.) Niciunul nu a fost la nivelul lui Bîrligea. Mă refer la nivel fizic, la nivel tehnic a progresat foarte mult în ultima perioadă. Este un jucător tânăr, are forţă, are putere şi cred că poate ajuta Steaua farte mult în perioada următoare.

(n.r. Se potriveşte pe stilul FCSB?) Dacă ne uităm la meciurile cu Maccabi Tel Aviv, cu Sparta Praga, în momentul în care au jucat şi cu Miculescu şi Popa, au jucat minge lungă şi au ţinut de minge, mai ales in tur. Lucrurile au arătat foarte bine, stilul ăsta de joc, un atacant puternic, care să ţină de minge, să joace pentru oamenii care vin cu faţa. Lucrurile au arătat bine”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliraul rusescudaniel birligea 

viewscnt
Articole similare