Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali nu uită şi nu iartă! Patronul FCSB vrea să îl lovească pe Planic unde îl doare mai tare: ”O să-mi plătească 10 milioane de euro”

Becali nu uită şi nu iartă! Patronul FCSB vrea să îl lovească pe Planic unde îl doare mai tare: ”O să-mi plătească 10 milioane de euro”

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB-ului este foarte hotărât să nu îşi ierte fostul jucător, pe fundaşul sârb Bogdan Planic. Gigi Becali este convins că va obţine 10 milioane de euro în urma unei decizii luate de Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Gigi Becali nu a ratat ocazia să trimită noi săgeţi către fostul său jucător, Bogdan Planic, căruia i-a amintit de ezitarea sa de a semna de la bun început cu FCSB, în 2017. Finanţatorul roş-albaştrilor a declarat că dacă înţelegerea ar fi fost făcută „din prima”, clubul său ar fi avut probleme cu cei de la Vojvodina. 

”Eu le-am zis clar jucătorilor că din acest moment voi da milităria jos din pod, iar jucători de genul lui Planic, mă refer la de-ăştia care rup contractele când vor muşchii lor, îi voi zbura direct. La mine nu te afli pe tarlaua ta de acasă şi pleci când te taie pe tine capul.

Eu am simţit că este ceva în neregulă cu acest Planic încă din prima clipă când a dat ochii cu Argăseală şi nu am semnat de la început contractul. Noroc cu Vali, că ştie bine regulamentele că altfel ne ardeam singuri atunci, în 2017. El voia să semneze cu noi, dar dacă semnam din prima cu el ne alegeam cu mari probleme cu aia de la Vojvodina. Ştie bine domnul Planic despre ce vorbesc eu, nu are rost să mai intru acum în detalii. Vreau să-l întrebaţi dacă a semnat din prima contractul cu noi?

Dar acum, după ce mi-a făcut, dar şi ce exemplu negativ mi-a dat la echipă nu voi mai accepta niciun fel de pact cu el. Şi când am anunţat că trebuie să reducem salariile din cauza pandemiei Planic tot cu gura mare a fost. A vrut să ne judecăm, atunci o să ne judecăm, iar ăia care o să îl transfere o să vedeţi cât vor avea de tras după urma lui Planic. Eu nu o să îi las şi o să le cer să îmi plătească 10 milioane de euro atât cât este clauza”, a spus Becali, potrivit site-ului ProSport.

În vârstă de 28 de ani, Bogdan Planic se bucură de o cotă foarte bună pentru campionatul României. Recent, jurnaliştii sârbi au scris că fostul fundaş al FCSB-ului are oferte de transfer de la Antalyaspor şi PAOK Salonic. De asemenea, şi CFR Cluj ar vrea să-l legitimeze, dar, până când se va lămuri conflictul cu FCSB, Planic nu are voie să evolueze pentru o altă echipă din România. Oficialii campioanei României vor astfel să nu-şi asume niciun risc.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare