Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali pune stop la transferuri: ”Cum să vând eu când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul într-o oră?” Anunţul clar al patronului FCSB

Becali pune stop la transferuri: ”Cum să vând eu când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul într-o oră?” Anunţul clar al patronului FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că fanii l-au determinat să nu mai vândă jucători.

Deşi spunea că nu va mai investi bani la echipă, Gigi Becali a reuşit, în această vară, una dintre cele mai impresionante campanii de transferuri din ultimii ani. Patronul a anunţa că îşi va retrage uşor, uşor susţinerea financiară de la club, rezultatele reuşite în preliminariile Conference League şi prezenţa a zeci de mii de fani în tribune la meciuri l-au înduplecat.

Patronul FCSB-ului a ”spart banca” pentru nouă transferuri, plătind aproape patru milioane de euro pentru venirea a nouă jucători, în timp ce încă o mutare este pregătită. Această investiţie vine în urma vânzării lui Florin Tănase, care a făcut pasul în Emiratele Unite Arabe, la Al Jazira, unde va avea un salariu de aproximativ cinci ori mai mare decât la Bucureşti.

În orice caz, transferurile rezolvate erau necesare pentru ca echipa să îşi atingă obiectivele, întrucât lotul nu era destul de ”adânc” pentru a face faţă şi în competiţiile interne, şi în Conference League. Ultimul nume venit la FCSB este Vadim Raţă. 

Gigi Becali a anunţat după startul slab din campionat că va vinde toţi jucătorii. Totuşi, prezenţa fanilor la stadion l-a făcut să se răzgândească. Patronul FCSB spune că nu mai vinde niciun jucător.

”Cum să vând eu când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul într-o oră!”

”Nu, nu există nicio ofertă! Am auzit şi eu din presă, ca scrie presa din Anglia (n.r. despre transferul lui Olaru la Rangers). Doar că eu la ora asta nu mai vorbesc de transferuri, când văd zeci de mii de oameni care cumpără biletele într-o oră. Am zis eu că vând tot, dar gata! La revedere cu vânzările! Cum să vând eu când zeci de mii de oameni iau cu asalt stadionul într-o oră?! Gata, m-a impresionat publicul! Da, e posibil, dar Darius Olaru nu mai este 6 milioane de euro, este 8-10 milioane de euro. 

Târnovanu nu e de vânzare. Nu mai vorbim de vânzare. Nu ai cum să vorbeşti de vânzări când zeci de mii de oameni aşteaptă un spectacol. Eu ce să le arăt oamenilor, dacă îl vând pe Olaru?”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena. 

Afla mai multe despre: fcsb-becali-olaru-târnovanu 

viewscnt
Articole similare