Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali ratează transferul mult visat la FCSB! Fotbalistul semnează în străinătate: "Nu mai insist" | EXCLUSIV

Becali ratează transferul mult visat la FCSB! Fotbalistul semnează în străinătate: "Nu mai insist" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ratează transferul lui Hervin Ongenda (26 de ani), mult visat în perioada de transferuri din vară, deoarece fotbalistul vrea să plece de la FC Botoşani. Ongenda va semna liber de contract cu o echipă din străinătate, când contractul său va expira, în vara lui 2022.

Becali ratează transferul mult visat la FCSB! Fotbalistul semnează în străinătate: "Nu mai insist" | EXCLUSIV

Hervin Ongenda a fost una dintre marile dorinţe ale lui Gigi Becali în perioada de mercato din vară, la insistenţele lui Edi Iordănescu, care a cerut întăriri. Francezul nu a vrut să semneze cu FCSB, în ciuda unei oferte foarte bune pentru el, şi se pare că ţelul său e să plece din România. Valeriu Iftime a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekom Sport că Ongenda i-a transmis că vrea să plece de la FC Botoşani.

Contractul lui Hervin Ongenda cu FC Botoşani va expira în vara lui 2022, iar atunci francezul crescut la PSG va semna liber cu altă echipă, mai importantă, din Europa. Iftime n-a vrut să mai insiste să-l convingă pe mijlocaş să rămână la FC Botoşani. Ongenda a mai plecat o dată de la echipă, în ianuarie 2020, la Chievo, însă n-a fost experienţă reuşită pentru el.

”După cum am jucat şi la punctele avute, bineînţeles că sunt optimist, dar trebuie să fim rezervaţi, se poate întâmpla orice. Şi în seara asta avem ceva, suntem blocaţi la gol. Am văzut că scoatem golul din fundul pământului, aici e complicat. Mă ţin într-o tensiune nebună, n-am bătut în niciun meci cu 2-0 sau cu 2 goluri diferenţă, deşi noi încercăm fotbal, producem.

Dacă Ongenda ar juca toate meciurile cu ambiţia şi cu devotamentul din seara asta, i-ar creşte cu mult cota şi ar fi altceva. M-aş bucura enorm ca acest băiat să meargă într-un campionat să producă bani pentru el şi pentru familia lui. De la mine e clar că vrea sa plece, aşa mi-a zis şi nu mai vreau să insist, că asta e”, a spus Valeriu Iftime, la sfârşitul meciului, pentru Telekom Sport.

În acest sezon, Hervin Ongenda a strâns 14 meciuri pentru FC Botoşani, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 900.000 de euro este cota de piaţă a lui Hervin Ongenda în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalitransferongendaongenda transfer fcsbgigi becali transfer ongendaongenda transfer gigi becali 

viewscnt
Articole similare