You are here:

Becali s-a reorientat rapid după ce transferul lui Luka Zahovic a intrat în impas. Ce atacant îşi doreşte la FCSB

Becali s-a reorientat rapid după ce transferul lui Luka Zahovic a intrat în impas. Ce atacant îşi doreşte la FCSBgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Finanţatorul echipei FCSB, George Becali, s-a reorientat rapid după ce negocierile cu NK Maribor pentru transferul atacantului Luka Zahovic au intrat în impas. Conform site-ului Tuttomercatoweb.com, vicecampioana vrea să îl transfere un atacant albanez în vârstă de doar 18 ani.

Este vorba despre Samuel Nezha, născut la 17 aprilie 2000, care evoluează pentru naţionala U-19 a Albaniei şi este legitimat la Mestre Juniores, echipă din campionatul de tineret al Italiei.

Pe lângă FCSB, Samuel Nezha mai este dorit de echipa elveţiană FC Sion, mai notează sursa amintită.

Atacantul sloven Luka Zahovic rămâne o ţintă pentru FCSB, iar Gigi Becali spune că e dispus să achite două milioane de euro în schimbul său, însă numai după ce se va convinge că acesta se poate impune la vicecampioana României.

Astfel, Becali a propus împrumutul pe un an al lui Zahovic, cu o clauză de achiziţionare de 2 milioane de euro, condiţie cu care NK Maribor, actuala echpă a atacantului sloven, nu este de acord. În aceste condiţii, Becali spune că va investi doar dacă echipa sa va ajunge în grupele Europa League.

Afla mai multe despre: becalitransferfcsb 

viewscnt
Articole similare