Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali se bagă peste Dică şi îi face viaţa grea: "Amândoi trebuie să fie pe teren şi aşa o să fac!"

Becali se bagă peste Dică şi îi face viaţa grea: "Amândoi trebuie să fie pe teren şi aşa o să fac!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) vrea ca Bilell Omrani (28 de ani) şi Andrea Compagno (26 de ani) să fie în acelaşi timp pe teren la FCSB, după pauza pentru meciurile echipei naţionale.

Nicolae Dică are încă o sarcină dificilă la FCSB, pe lângă cea de a scoate echipa din subsolul clasamentului. Becali vrea ca Omrani şi Compagno, doi fotbalişti transferaţi în această vară de "roş-albaştri" să fie în acelaşi timp pe teren, pentru ca FCSB să fie foarte puternică în atac.

Becali se bagă peste Dică şi îi face viaţa grea: "Amândoi trebuie să fie pe teren şi aşa o să fac!"

Pauza pentru meciurile naţionalei României îi oferă prilejul lui Billel Omrani să-şi intre în formă fizică şi să poată juca la FCSB. Dorinţa lui Gigi Becali, transmisă la TV, este ca Omrani şi Compagno să fie în acelaşi timp pe teren.

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, va avea viaţă grea în alegerile pe care trebuie să le facă, având în vedere "aglomeraţia" din compartimentul ofensiv. Omrani, Compagno, Miculescu, Florinel Coman, Octavian Popescu, Ianis Stoica sau Rusu sunt variantele din atacul FCSB, iar Dică trebuie să facă într-un fel ca Omrani şi Compagno să fie în acelaşi timp pe teren.

  • Aplicaţia Orange Sport este gratuită şi poate fi descărcată din Google Play şi App Store.

Misiune dificilă din partea patronului, având în vedere că Omrani poate juca vârf împins sau în partea dreaptă. Cum postul de atacant central e al lui Compagno, unul dintre Cordea sau Miculescu va trebui să "sară din schemă" pentru a-i face loc în dreapta lui Billel Omrani, de cinci ori campion al României cu CFR Cluj.

"Omrani şi Compagno vor fi în acelaşi timp pe teren. N-are cum să fie altfel. Sunt valoroşi, trebuie să joace amândoi.

Omrani şi Compagno vor fi amândoi în teren, asta e ceea ce o să fac. Sunt prea valoroşi. Compagno nu poate singur, trebuie să primească mingi. 100% Omrani va fi pe teren după pauza provocată de naţională. Cu Omrani, Compagno, Cordea Coman, Olaru, Edjouma, Cordea, cine ne poate bate pe noi?", a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: nicolae dicagigi becalifcsbomranicomapgno 

viewscnt
Articole similare