You are here:

Becali şi MM Stoica, discuţie în contradictoriu în privinţa unui antrenor: "Ai vorbit cu el acum 5 ore. Dacă îşi dorea să vină la noi, îmi dădea până acum 50 de telefoane"

Becali şi MM Stoica, discuţie în contradictoriu în privinţa unui antrenor: "Ai vorbit cu el acum 5 ore. Dacă îşi dorea să vină la noi, îmi dădea până acum 50 de telefoane"

Fotbal

Comentarii

FCSB a reuşit să câştige titlul în Superliga, sezonul trecut, după o aşteptare de nouă ani, cu Elias Charalambous pe banca tehnică.

Până să ajungă la numirea lui Charalambous la conducerea echipei, FCSB l-a dorit în mai multe rânduri pe banca tehnică pe Marius Şumudică. Gigi Becali şi antrenorul au fost chiar foarte aproape de a bate palma, însă Mihai Stoica a fost sigur întotdeauna că cele două părţi nu vor ajunge la o înţelegere.

"Mie nu mi-a lăsat niciodată senzaţia că ar fi vrut să vină la noi. Cred că eram cel mai în măsură să simt dacă vrea să vină sau nu. Chiar şi când a fost acea discuţie cu Gigi Becali, unde s-a ajuns şi la contract, eu i-am spus lui Gigi că Şumudică nu vine.

Iar Gigi chiar s-a enervat, mi-a spus că nu are cum să nu vină dacă el a vorbit personal. I-am zis: <<Tu ai vorbit, dar ai vorbit acum cinci ore, dar eu îl cunosc bine pe Şumudică. Dacă el îşi dorea să vină, în astea cinci ore, îmi dădea 50 de telefoane. Hai... Dacă nu 50, tot îmi dădea 15 telefoane>>" , a spus Mihai Stoica.

Cu Marius Şumudică pe banca tehnică, Rapid a obţinut doar două victorii în cele şase meciuri disputate. În urma acestui parcurs, Rapid se află pe locul 12 în clasament, cu doar 13 puncte obţinute în cele 12 etape jucate.

FC Botoşani - Rapid 2-0

Rapid Bucureşti a fost învinsă de ultima clasată, FC Botoşani, cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

FC Botoşani a deschis scorul prin Adrian Chică Roşă (52), aflat la prima sa reuşită în Superligă.

Rapid a ratat o mare ocazie de gol prin Cristian Săpunaru (89), iar la faza următoare gazdele au stabilit scorul final, 2-0, prin golul lui Aldair Ferreira (90).

FC Botoşani venea după cinci etape fără victorie, trei eşecuri şi două egaluri.

Rapid rămâne cu o victorie în ultimele cinci etape, două egaluri şi două eşecuri.

FC Botoşani - Rapid 2-0, Stadion Municipal - Botoşani
Au marcat:
 Adrian Chică Roşă (52), Aldair Ferreira (90).
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea)

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare