Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali vrea echipă de titulari. FCSB s-ar putea lupta însă la titlu şi cu rezervele

Becali vrea echipă de titulari. FCSB s-ar putea lupta însă la titlu şi cu rezervele

FCSB

Comentarii

FCSB a ieşit din Europa şi se va focusa în acest sezon competiţional pe câştigarea titlului în Liga 1. Becali a cerut un prim unsprezece care să evolueze constant şi foarte probabil că aşa se va întâmpla pe viitor.

Formaţia lui Nicolae Dică este lider în noul sezon după 7 etape, asta chiar dacă jocul echipei nu convinge. Calitatea individuală a jucătorilor roş albaştrii a făcut de multe ori uşor diferenţa. 

Lotul echipei lui Becali este evaluat în acest moment la 25.28 milioane euro conform site-ului de specialitate Transfermarkt. FCSB are un lot mai bine cotat decat 11 dintre cele 18 formaţii din prima ligă olandeză şi decât 10 din cele 18 formaţii din prima ligă belgiană. Atât Olanda cât şi Belgia sunt mai bine clasate în clasamentul coeficienţilor decât Romania

În ultima etapă de campionat, FCSB a remizat cu FC Botoşani, 2-2 pe teren propriu, în condiţiile în care formaţia moldoveană are un lot evaluat la doar 7.3 milioane euro. Marea rivală, Dinamo Bucureşti are un lot evaluat la 11.33 milioane euro, la jumătate din cât este evaluat lotul FCSB-ului.

Patronul a anunţat că i-a cerut antrenorului să cristalizeze o formulă de bază, care să evolueze cât mai des împreună, informaţie confirmată şi de Mihai Stoica. Dar, diferenţa dintre FCSB şi restul echipelor din Liga 1 pare cu atât mai mare atunci când te uiţi la rezervele pe care le are la dispoziţie Nicolae Dică.

Eliminată din Europa şi cu un joc modest, care nu convinge, formaţia roş-albastră s-ar putea lupta pentru titlu în Liga 1 chiar şi dacă ar alinia un prim unsprezece format din rezerve.

Aşa ar arăta formula FCSB cu jucătorii de rezervă: Andrei Vlad - Jakolis, Momcilovic, Nedelcu, Junior Morais - Zlatinski, Filip - Mihai Roman , Moruţan, Fl. Coman - Rusescu 

  • 9.300.000 de euro valorează ”unsprezecele” de rezervă al FCSB

Aşa arată formula FCSB cu jucătorii de bază: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Alex. Stan - Pintilii, Ov Popescu - D. Man, Fl. Tănase, Teixeira - Gnohere

Afla mai multe despre: fcsbliga 1george becali. nicolae dică 

viewscnt
Articole similare