Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belarus trebuia să primească 11 metri? ”Aşa mi s-a părut” / ”Aşa am văzut şi eu, că îl loveşte” | EXCLUSIV

Belarus trebuia să primească 11 metri? ”Aşa mi s-a părut” / ”Aşa am văzut şi eu, că îl loveşte” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Naţionala de fotbal a României a învins reprezentativa similară a Belarusului, scor 2-1 (2-0), marţi seară, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a doua din Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024.

Belarus, privată de un penalty contra României?

Pe final, la 2-1 pentru România, Belarusul a atacat în disperare, cu toate liniile, pentru a obţine golul egalizator.

La un moment dat, aproape de intrarea în prelungiri, un duel în careul României, care l-a avut în prim-plan pe Răzvan Marin, a fost analizat cu atenţie de arbitrii din camera VAR, în vederea acordării unei lovitură de la 11 metri. 

Cu toate acestea, arbitrii au decis să nu se poate acorda sancţiune la faza în care a fost implicat Răzvan Marin, iar România a scăpat cu faţa curată de un moment critic. Un gol înainte prelungiri ar fost echivalent cu o înfrângere dură.

Prezenţi în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru sunt de părere că la acea fază, totuşi, ar fi existat contact şi s-ar fi putut dicta cu uşurinţă o lovitură de la 11 metri pentru bieloruşi.

În opinia mea, ca şi-n meciul cu Andorra, pozitiv este doar rezultatul. Ok, am dus meciul bine până la un moment dat. Poate dacă ar fi marcat Alibec, s-ar fi făcut 3-0 şi am fi avut multe lucruri pozitive.

Dar la ce s-a întâmplat în ultimul sfert de oră, e foarte greu. Nu ştiu, poate n-am văzut bine, dar pe una din reluări mi s-a părut că Belarus a avut o lovitură de la 11 metri, la intrarea lui Răzvan Marin”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

”Este una (n.r. - reluare) în care ai impresia că dai pe lângă el şi este una în care, cu piciorul stâng, îi dă peste piciorul stâng al adversarului. Aşa am văzut, dar...”, a completat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: razvan marinbasarab pandurumihai stoica 

viewscnt
Articole similare