Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgia, Germania şi Ţările de Jos au depus o candidatură comună pentru organizarea Cupei Mondiale feminine din 2027

Belgia, Germania şi Ţările de Jos au depus o candidatură comună pentru organizarea Cupei Mondiale feminine din 2027
Comentarii

Belgia, Germania şi Ţările de Jos au depus o candidatură comună la FIFA pentru a găzdui Cupa Mondială de fotbal feminin în 2027, au anunţat vineri federaţiile de fotbal ale acestor ţări, potrivit Reuters.

Cele trei ţări vor intra în competiţie cu Brazilia pentru a găzdui turneul, după ce ţara sud-americană şi-a depus candidatura luna trecută. Statele Unite şi Mexic şi-au exprimat, de asemenea, interesul.

Asociaţiile membre au avut timp până vineri să îşi depună candidaturile la FIFA. Africa de Sud a depus şi ea o candidatură, dar s-a retras luna trecută, precizând că a considerat că este mai bine să prezinte o "candidatură bine pregătită" pentru ediţia din 2031.

"Consultările extinse şi detaliate între cele trei federaţii, împreună cu părţile interesate cheie, inclusiv guvernele centrale, datează din 2021", a precizat federaţia olandeză de fotbal (KNVB) într-un comunicat.

"Acest lucru a dus la alinierea în jurul convingerii că ţările noastre sunt bine plasate pentru a organiza o Cupă Mondială Feminină în 2027 de o calitate şi un impact de neegalat".

Afla mai multe despre: belgiagermaniacupa mondială 

viewscnt
Articole similare