You are here:

Belgia - România | Presiunea este pe ”Diavolii roşii”

Belgia - România | Presiunea este pe ”Diavolii roşii”
Comentarii

”Tricolorii” lui Edi Iordănescu încearcă să dea din nou lovitura la Euro, după 3-0 cu Ucraina. Acum vor avea în faţă cea mai valoroasă echipă din grupă. Învinşi de slovaci, belgienii ştiu că toată presiunea este pe ei, mai ales că încep acest meci de pe ultimul loc. La pariuri, naţionala lui Domenico Tedesco este mare favorită.

Edi Iordănescu pregăteşte o singură schimbare

Florinel Coman ar putea fi singura noutate faţă de primul ”11” din victoria istorică împotriva Ucrainei. Selecţionerul este decis să îl trimită pe Mihăilă pe banda stângă. Jucătorul care a promovat cu Parma în Serie A are o viteză superioară şi este mai eficient pe contraatacuri. Dacă în meciul cu Ucraina, ”tricolorii” nu s-au baricadat în apărare, aşa cum ne obişnuiseră în trecut, contra Belgiei tactica s-ar putea schimba. Este greu de crezut că Edi Iordănescu le va spune jucătorilor să atace mai mult şi să rişte lăsând spaţii în apărare unor adversari de calibru precum De Bruyne, Doku şi Trossard.

Belgienii au orgoliul rănit, după şocul cu Slovacia (0-1). De Bruyne şi colegii lui ştiu că o înfrângere cu România i-ar putea trimite acasă. Ar fi un dezastru pentru ”Diavolii roşii”, mai ales că acest turneu final este ultima şansă pentru generaţia lor de aur să lupte pentru un trofeu european. Chiar dacă au jucat mult sub aşteptări contra Slovaciei, să nu uităm că belgienii au avut două goluri anulate şi alte ocazii mari. Deloc surprinzător, bookmakerii de la Betano o văd favorită clară pe Belgia în faţa România. 1.52 este MegaCota pentru victoria echipei lui Tedesco. În schimb, cine se aşteaptă la încă un succes grandios al ”tricolorilor” îşi poate înmulţi miza de aproape şapte ori.

Atenţie la Lukaku!

Ajuns la 31 de ani, Lukaku nu şi-a pierdut pofta de gol nici la echipa naţională. În primul meci de la Euro, a marcat de două ori, însă de fiecare dată reuşitele lui au fost anulate. În preliminarii, Lukaku a dat 14 goluri în 8 meciuri. Atacantul lui Chelsea va fi un pericol major şi pentru poarta lui Niţă. La Betano, cine vrea să mizeze pe un gol al starului belgian primeşte cota 1.75. Interesantă este şi cota pentru cel puţin două şuturi pe poartă ale lui Lukaku (2.05). Cei care merg pe mâna României, pot încerca un pariu special: marchează oricând Nicolae Stanciu sau Răzvan Marin (cotă 4.45).

Echipe probabile:

  • Belgia: Casteels; Castagne, Debast, Faes, Theate; Tielemans, Onana; Doku, De Bruyne, Trossard; Lukaku
  • România: Niţă; Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu; R. Marin, M. Marin, Stanciu; Man, Drăguş, Mihăilă

Afla mai multe despre: belgia 

viewscnt
Articole similare