Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgienii anunţă interesul lui Anderlecht pentru Dennis Man: "Multe cluburi europene puternice sunt cu ochii pe el!"

Belgienii anunţă interesul lui Anderlecht pentru Dennis Man: "Multe cluburi europene puternice sunt cu ochii pe el!"

FCSB

Comentarii

Cei de la Anderlecht vor un nou jucător de la FCSB, vicecampioana Ligii 1 Betano, după ce în trecut i-a transferat pe Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu. Presa belgiană anunţă interesul pentru Dennis Man, Anderlecht având reprezentanţi inclusiv la derby-ul FCSB - Dinamo, 3-3.

"Anderlecht vrea să fure un jucător senzaţional de sub nasul lui Manchester United", au anunţat cei de la voetbalprimeur.be. "Anderlecht caută soluţii în ofensivă şi-l vrea pe Dennis Man, care poate evolua ca vârf, dar şi ca mijlocaş ofensiv. Emisarii lui Anderlecht au fost în tribune la partida dintre FCSB şi Dinamo pentru a-l monitoriza pe jucătorul roş-albaştrilor. Man cochetează cu naţionala României, chiar dacă are doar 20 de ani. El s-a lansat la UTA, dar în 2016 a fost transferat la FCSB. În sezonul trecut, a bifat 47 de meciuri în toate competiţiile, marcând 12 goluri. Clar e că multe cluburi europene puternice sunt cu ochii pe el", se mai arată în articolul respectiv.

Totuşi, Becali nu vrea să-l cedeze acum pe Man: "Tot felul de tatonări, de telefoane, dar le-am spus tuturor că nu discutăm timp de doi ani despre Dennis Man. Şi-n derby a jucat ca ceasul, îmi pare rău că nu a reuşit să marcheze".

Afla mai multe despre: anderlechtfcsbdennis man 

viewscnt
Articole similare