Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgienii, după transferul lui Nicolae Stanciu la Damac: ”Motivul amuzant pentru care s-a transferat în Arabia Saudită”

Belgienii, după transferul lui Nicolae Stanciu la Damac: ”Motivul amuzant pentru care s-a transferat în Arabia Saudită”

Fotbal

Comentarii

Presa din Belgia nu l-a uitat pe fotbalistul român Nicolae Stanciu (30 de ani), cel care reprezintă şi acum cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Anderlecht Bruxelles - 9.500.000 de euro, în 2016, de la FCSB.

După anunţul transferului lui Nicolae Stanciu de la Wuhan Three Towns (China) la Damac (Arabia Saudită), una dintre cele mai cunoscute publicaţii de sport din Belgia, walfoot.be, a titrat: 

Un fost jucător de la Anderlect a ales Arabia Saudită - pentru un motiv amuzant”.

Belgienii se amuză pe seama declaraţiilor oferite de Anamaria Prodan

Belgienii au luat la cunoştinţă declaraţiile pe care impresarul fotbalului, Anamaria Prodan, le-a oferit pentru publicaţia fanatik.ro. În special de partea în care Nicolae Stanciu ar fi ales Arabia Saudită pentru a fi mai aproape de România. Ca şi cum ar fi ”la o aruncătură de băţ”.

  • Un sâmbure de adevăr ar fi la mijloc, deoarece: de la Bucureşti la Damac, cu avionul, ajungi în 10 ore, în timp ce de la Bucureşti la Wuhan în 17 ore.

”Agentul lui Stanciu explică faptul că jucătorul a făcut această alegere..pentru a fi mai aproape de România şi de familie. O justificare fără precendent pentru un transfer în Arabia Saudită”, au notat belgienii.

Cu toate acestea, belgienii par să meargă pe o altă variantă, ce l-a determinat pe Nicolae Stanciu să aleagă Arabia Saudită.

Mijlocaşul român a fost ademenit cu un salariu generos, care, din primele informaţii, s-ar ridica undeva la 2.500.000 de dolari pe sezon, în următorii doi ani.

Am tot vorbit cu Nicolae Stanciu în ultima perioadă. Mi-a spus că vrea să vină mai aproape de casă, să fie cât mai aproape de familie. Acesta este principalul motiv pentru care s-a transferat la Damac”, spunea Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

  • Nicolae Stanciu a fost vândut de Anderlechrt după un an şi jumătate la Sparta Praga, pentru 4.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: belgiaanderlechtdamacstanciu 

viewscnt
Articole similare