Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bellerin, atac direct la colegii de breaslă: "Fotbaliştii ar trebui să plătească cele mai mari taxe. De ce ai nevoie de zece maşini?"

Bellerin, atac direct la colegii de breaslă: "Fotbaliştii ar trebui să plătească cele mai mari taxe. De ce ai nevoie de zece maşini?"
Comentarii

Intervievat de cotidianul catalan Ara, jucătorul echipei FC Barcelona, Hector Bellerin, şi-a prezentat viziunea asupra societăţii. Potrivit acestuia, fotbaliştii ar trebui să plătească mai multe taxe.

„Noi, fotbaliştii, suntem oamenii care ar trebui să plătească cele mai multe taxe", a spus el, cerându-le jucătorilor să se trezească şi să iasă din „bula” lor, care îi depărtează de realitate.

Întrebat despre salariul pe care îl primeşte în acest sezon (n.r. mai puţin de 500.000 de euro pe an, conform cotidianului), jucătorul a explicat că nu are nevoie de mai mult: „Nu avem nevoie de atâtea lucruri pe cât credem noi şi duc o viaţă foarte normală. Trăim într-o lume capitalistă, foarte mult este despre cumpărarea şi obţinerea a cât mai multor lucruri, dar chestia asta nu te duce nicăieri. Dacă ai deja o maşină, de ce ai nevoie de zece?".

Deşi înţelege că „toată lumea vrea să câştige mai mulţi bani pentru a fi cât mai confortabil”, îi încurajează pe jucători să se gândească  şi la oamenii mai puţin norocoşi.

„Noi, fotbaliştii, suntem într-o poziţie foarte privilegiată. Am muncit din greu şi am făcut multe sacrificii, dar trebuie să fim conştienţi de ceea ce avem, de unde venim şi ar trebui să fim primii care contribuie la stabilitatea societăţii noastre", a declarat Bellerin.

Afla mai multe despre: bellerin 

viewscnt
Articole similare