Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benjamin Mendy, declarat nevinovat de şase violuri şi o agresiune sexuală. Urmează încă un proces!

Benjamin Mendy, declarat nevinovat de şase violuri şi o agresiune sexuală. Urmează încă un proces!

Manchester City

Comentarii

Fotbalistul francez Benjamin Mendy, legitimat la Manchester City, a fost declarat nevinovat, vineri, de şase violuri şi o agresiune sexuală, de către un juriu, la finalul unui proces în Marea Britanie. Juriul nu a reuşit să ajungă la un consens cu privire la alte două acuzaţii, de viol şi de tentativă de viol, astfel că începând din data de 26 iunie va avea loc un nou proces, relatează AFP.

Procurorul este cel care a precizat că solicită deschiderea unui nou proces cu privire la cele două acuzaţii.

Judecătorul Steven Everett, de la tribunalul din Chester, a precizat vineri că o audiere preliminară va avea loc la 27 ianuarie, iar din data de 26 iunie va avea loc procesul, care va dura două sau trei săptămâni.

În vârstă de 28 de ani, fotbalistul suspendat de mai mult de un an de Manchester City era judecat din august la tribunalul din Chester. Acuzat de şapte violuri, o tentativă de viol şi o agresiune sexuală, el risca o condamnare la închisoare pe viaţă.

Afla mai multe despre: benjamin mendyprocesnevinovatbenjamin mendydeclarat nevinovat de şase violuri şi o agresiune sexuală. urmează încă un proces! 

viewscnt
Articole similare