Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Benzema, cale liberă spre Balonul de Aur!". AS îl ridică în slăvi pe super golgheterul de la Real Madrid

"Benzema, cale liberă spre Balonul de Aur!". AS îl ridică în slăvi pe super golgheterul de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Cu un nou gol decisiv pentru Real Madrid şi după eliminarea lui Robert Lewandowski cu Bayern din Liga Campionilor, atacantul francez Karim Benzema a devenit marele favorit pentru câştigarea Balonului de Aur 2022, scrie cotidianul AS.

"Calificarea Realului în semifinale îi deschide calea lui Benzema către recompensa supremă care există în fotbal: Balonul de Aur. Majoritatea presupuşilor săi rivali sunt în afara cursei: Messi şi Mbappé au căzut în faţa Realului pe Bernabeu cu un hattrick de la Karim, Cristiano Ronaldo a pierdut cu Atlético, Haaland este afară.. şi ultimul care se alătură clubului este Robert Lewandowski, după ce Bayern a pierdut în sferturile de finală cu Villarreal ”, scrie AS.

Benzema a marcat 38 de goluri în tot atâtea meciuri în acest sezon, al 12-lea în Liga Campionilor.

Dacă va câştiga Balonul de Aur, Benzema ar deveni al cincilea francez care câştigă acest trofeu după Raymond Kopa (1958), Michel Platini (1983, 1984, 1985), Jean-Pierre Papin (1991) şi Zinedine Zidane (1998).

Karim Benzema a marcat 38 de goluri şi a livrat 13 pase de gol în 38 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Real Madrid.

Afla mai multe despre: karim benzemareal madridbalonul de aur 

viewscnt
Articole similare