Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benzema, emoţionat de revenirea la naţională după şase ani: ”Astăzi fac parte din grup şi sunt foarte fericit”

Benzema, emoţionat de revenirea la naţională după şase ani: ”Astăzi fac parte din grup şi sunt foarte fericit”

Fotbal

Comentarii

Benzema a fost reconvocat la naţionala Franţei după o perioadă de şase ani. Un scandal în care au fost implicaţi atacantul Realului şi conaţionatul Mathieu Valebuena îl motivase pe selecţioner să îl excludă pe jucătorul cu origini algeriene din selecţionata sa.

Benzema a fost reconvocat la naţionala Franţei după o absenţă de şase ani, iar jucătorul Realului nu şi-a putut ascude fericirea. Atacantul ajuns la 33 de ani fusese exclus de Didier Deschamps după scandalul cu el şi Valbuena, dar se pare că timpul vindecă toate rănile, iar Benzema a fost chemat din nou la selecţionata ”les blues”.

Atacantul ”los blancos” era cercetat pentru că ar fi încercat să îl şantajeze pe colegul său de la naţională, Valbuena, folosind o filmare în care actualul mijlocaş al lui Olympiakos întreţinea acte sexuale cu o escortă. Procesul încă este în desfăşurasre.

Benzema, emoţionat de revenirea la naţională după şase ani

Însă, prestaţiile bune ale lui Benzema şi lipsa altor probleme în afara terenului pentru francez i-au croit drumul înapoi spre selecţionata franceză. Iar, cu şansa de a adăuga celor 27 de goluri reuşite în 81 de partide, Benzema nu şi-a putut ascunde entuziasmul.

”Cred că este mai puţin important cine a contactat primul pe cine. Esenţial este că astăzi ne vorbim. Discutăm despre fotbal, discutăm şi despre alte lucruri în afara fotbalului şi am făcut-o de ceva timp. Cel mai important este că astăzi fac parte din grup şi sunt foarte fericit.

Tot timpul există regrete, tot timpul există şi lucruri bune. Dar nu mai putem schimba trecutul. Ce am făcut e lucru făcut. Acum, cel mai important pentru mine este ceea ce se întâmplă pe terenul de fotbal”, a declarat Karim Benzema.

Afla mai multe despre: euro 2020franţanaţionala franţeikarim benzema 

viewscnt
Articole similare