Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, înţeles de MM Stoica după remiza de la Botoşani: ”A ales să fie diplomat” / ”Pune-te în locul lui” | EXCLUSIV

Bergodi, înţeles de MM Stoica după remiza de la Botoşani: ”A ales să fie diplomat” / ”Pune-te în locul lui” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Formaţia FC Rapid a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii.

FC Botoşani şi Rapid şi-au împărţit punctele în Moldova. Elevii lui Cristiano Bergodi nu se regăsesc în campionat, ajungând la al treilea meci fără victorie la rând.

Accidentările le-au dat mari bătăi de cap giuleştenilor. MM Stoica a ”pus lupa” pe discursul lui Cristiano Bergodi şi a mărturisit că îl înţelege pe italian. 

”(n.r. despre situaţia accidentărilor de la Rapid) Nici nu poate să spună că nu are soluţii. Pune-te în locul lui care gândeşte ce gândim noi: e greu fără Rrahmani, fără Petrila, din 3 am rămas in 1.

Dar nu poate să spună asta. Le dă un vot de neîncredere jucătorilor pe care le are la dispoziţie. Nu are cum să zică aşa ceva, trebuie să fie diplomat”, a declarat MM Stoica. 

Ce a declarat Bergodi după meci:

”Terenul a fost de luptă, dar puţin pentru fotbal. O remiză, un egal care nu ai ce face cu un punct... Asta e, ce putem face? Nu trecem printr-o perioadă aşa bună. Trebuia să venim în a doua repriză şi cu ceva mai mult... 

Nu e uşor. Mergem înainte, dar acum e o neputinţă. Nu vedem ceva pozitiv... Trebuie un pic de răutate în plus. Suporterii erau supăraţi, mergem toţi acolo în faţa lor după fiecare meci. Am schimbat un pic jocul... ”, a declarat, vizibil supărat, Bergodi. 

Echipele careu au evoluat: 

  • FC Botoşani: Ducan – Mutombo, Dican, J. Pius – R. Benzar, F. Adams (Casap ’71), E. David (Dragomir ’71), Florescu, Ţigănaşu – N’Goma (Pinson ’55), Drole (Ilicic ’55). Antrenor: Andrei Patache
  • Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, P. Iacob, Braun – El Sawy (Pănoiu ’58), Albu (Oaidă ’65), Kait – Bamgboye (Papeau ‘58, B. Valle (Cîrjan ’73), A. Ioniţă (Soni ’58). Antrenor: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: rapidmm stoicabergodi 

viewscnt
Articole similare