Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernd Storck, după Hermannstadt - Sepsi 1-1: „Trebuie să-mi felicit echipa! Jucătorii au ştiut să revină în meci”

Bernd Storck, după Hermannstadt - Sepsi 1-1: „Trebuie să-mi felicit echipa! Jucătorii au ştiut să revină în meci”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Hermannstadt şi Sepsi au terminat la egalitate, scor 1-1, în Superliga României.

Bernd Storck, prima reacţie după Hermannstadt - Sepsi 1-1: „Trebuie să-mi felicit echipa! Jucătorii au ştiut să revină în meci”

La finalul meciului, Bernd Storck, antrenorul german al lui Sepsi, a tras concluziile şi a ţinut să-şi felicite elevii pentru jocul bun din repriza secundă.

„Cred că în repriza a doua am avut şanse de a câştiga meciul. În prima repriză Hermannstadt a fost mai bună şi a fost o echipă puternică.

În repriza a doua am reuşit să jucăm mai bine, am făcut şi câteva schimbări. Trebuie să-mi felicit echipa. Jucătorii meu au reuşit să revină în meci, sunt foarte bucuros de atmosfera de la echipă.

Hermannstadt vrea şi ea să fie în play-off. Le-am spus în vestiar jucătorilor că sunt bucuros de acest rezultat, dar trebuie să continuăm. Suntem acum pe loc de play-off, dar am reuşit să facem acest lucru după rezultatele bune din ultima perioadă.

Trebuie să continuăm această formă. Avem multe de făcut în următoarea perioadă şi să intrăm în detalii la antrenamente. Am o echipă bună şi veţi vedea o echipă bună şi în anul viitor”, a spus Bernd Storck, la finalul meciului cu Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: bernd storcksepsihermannstadt 

viewscnt
Articole similare