Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernd Storck, după Sepsi - Universitatea Craiova 1-3: „Kovacs e cel mai bun arbitru, dar azi a luat deciziile greşite!”

Bernd Storck, după Sepsi - Universitatea Craiova 1-3: „Kovacs e cel mai bun arbitru, dar azi a luat deciziile greşite!”
Comentarii

Sepsi a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-3, în Superliga României.

Reacţia lui Bernd Storck după înfrângerea cu Universitatea Craiova

După meci, antrenorul lui Sepsi a recunoscut că deciziile de arbitraj l-au dezamăgit, dar a ţinut să le atragă atenţia şi fotbaliştilor săi. Storck consideră că Sepsi ar fi trebuit să înscrie mai multe goluri din ocaziile create.

„Sunt prea multe prelungiri. E mult prea mult. Am avut multe şanse să marcăm. Aşa e fotbalul. Nu caut scuze. Fotbalul a fost împotriva noastră. S-au luat decizii greşite. Trebuie să le acceptăm şi să mergem mai departe. A fost un duel clar, arbitrul s-a dus să vadă. Chiar nu ştiu.

E cel mai bun din ţară, dar azi nu a fost norocos cu deciziile. Nu a fost uşor după 1-1. Cosmin Matei a avut o ocazie mare să marcheze pentru 2-1. Apoi a fost o nouă fază de arbitraj. Poţi să dai, poţi să nu. Vom vedea ce se întâmplă. Totul e în mâinile noastre”, a declarat Bernd Storck.

Ivaylo Petev, prima reacţie după ce Universitatea Craiova a fost condusă, dar a învins în Superliga

Sepsi a deschis scorul prin Debeljuh, în minutul 33, dar Universitatea Craiova a revenit şi s-a impus prin golurile lui Markovic ‘45+2, Koljic ’74 (penalty) şi Creţu ’83.

Ivaylo Petev a rezumat cele 90 de minute şi a subliniat importanţa victoriilor. 

"Am fost conduşi, dar e bine că am reuşit să revenim în joc. În repriza a doua am forţat, am reuşit să înscriem. A fost un meci buni pentru fani, nu şi pentru antrenori. E important că am scos trei puncte. Trebuie să muncim mai mult să arătăm mai bine. 

Programul nostru în următoarele meciuri e dificil şi cele trei puncte sunt cele mai importante. Prefer trei puncte decât să jucăm excelent şi să pierdem", a declarat Ivaylo Petev, după meciul de la Sfântu Gheorghe.

 

Afla mai multe despre: sepsiuniversitatea craiovabernd storckistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare