Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Betis - Barcelona | Sfaturi pentru o combinaţie câştigătoare la Betano

Betis - Barcelona | Sfaturi pentru o combinaţie câştigătoare la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Barcelona e de neoprit în acest an, iar primul titlu după patru ani se vede tot mai aproape. Ca să rămână la 5 puncte de Real, oamenii lui Xavi trebuie să respecte tradiţia şi să o bată pe Betis în deplasare.

Betis - Barcelona, miercuri, 22:00, Orange Sport 1

O zi nefastă, mult ghinion sau pur şi simplu o evoluţie de excepţie a celor de la Betis! Acestea ar fi variantele destul de improbabile pentru ca Barcelona să rateze victoria pe ”Estadion Benito Villamarin”. Catalanii au câştigat toate meciurile în acest an, s-au distanţat la 5 puncte de rivala Real, iar acasă la Betis s-au impus de 9 ori în ultimul deceniu. În plus, Xavi poate conta din nou pe Lewandowski, suspendat în ultimele două etape. De la El Clasico, din noiembrie, Barcelona a adunat numai victorii în deplasare. Chiar dacă Betis nu e o echipă de pluton în La Liga, formaţia blaugrana are absolut toate atuurile şi argumentele ca să se impună. Aşa cum ne-a obişnuit, cel mai probabil va fi o victorie la limită sau cel mult la o diferenţă de două goluri. Betano oferă cota 2.37 pentru o combinaţie foarte atractivă: 2 şi sub 3.5 goluri.

Toţi ochii pe Lewandowski

Lewandowski e golgheterul La Liga, cu 13 reuşite, dar n-a mai marcat în campionat din noiembrie. E adevărat, polonezul a fost la Cupa Mondială, apoi a dat gol cu Real în Supercupă. Cu siguranţă, Lewa va avea ocazii să înscrie cu Betis, iar cota pentru a-şi trece numele pe lista marcatorilor e 1.62. Cei care se aşteaptă ca starul adus vara trecută de la Bayern să dezgheţe tabela, au în faţă cota 3.10 la Betano.

Şi pe Betis merită să pariem…

Chiar dacă vor pierde meciul, cei de la Betis cu siguranţă le vor da mari bătăi de cap fundaşilor Barcelonei. Borja Iglesias e golgheterul andaluzilor, cu 9 reuşite. E complicat de anticipat că va ajunge la cota 10 chiar după jocul cu Barcelona, dar trebuie să ne aşteptăm că avea ocazii la poarta lui Ter Stegen. 1.70 (la Betano) e o cotă interesantă pe care o are Iglesias pentru a nimeri cel puţin o dată spaţiul porţii catalanilor.

Echipe probabile:

  • Betis: Silva; Sabaly, Pezzella, Felipe, Miranda; Rodriguez, Carvalho; Henrique, Fekir, Rodri; Iglesias
  • Barcelona: Ter Stegen; Kounde, Araujo, Christensen, Alba; Gavi, De Jong, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Torres

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare