Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bielsa face spectacol la Leeds: victorie categorică pe terenul echipei lui Frank Lampard

Bielsa face spectacol la Leeds: victorie categorică pe terenul echipei lui Frank Lampard
Comentarii

Leeds United chiar speră în acest an că va reveni în Premier League. Formaţia de pe Elland Road a câştigat şi al doilea meci cu Marcelo Bielsa pe banca tehnică. De această dată, Leeds a spulebarat-o în deplasare pe Derby County, scor 4-1.

Două meciuri şi 6 puncte are Marcelo Bielsa pe banca lui Leeds. După 3-1 cu Stoke în prima rundă din Championship, Leeds United a câştigat categoric pe terenul lui Derby, scor 4-1.

Klich a deschis scorul pentru formaţia lui Bielsa, marcând al doilea său gol din acest sezon. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 12 prin Lawrence, însă ofensiva lui Leeds a crescut din acest moment. Roofe a marcat pentru 2-1 şi pentru 3-1 până în minutul 60, iar Aliosji a închis tabela, după al doilea assist al spaniolului Hernandez.

14 şuturi, 17 acţiuni ofensive, 5 cornere şi o posesie de 55% a avut Leeds pe terenul echipei pregătite de Frank Lampard, fostul mare jucător de la Chelsea. Derby ocupă locul 11 în urma acestui rezultat, în timp ce Leeds are maxim de puncte după două etape, la fel ca Aston Villa şi Swansea. Lupta pentru promovare continuă pentru Bielsa runda viitoare, când echipa sa primeşte pe teren propriu vizita celor de la Rotherham.

Afla mai multe despre: leedsmarcelo bielsa 

viewscnt
Articole similare