Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilanţ dezastruos pentru UTA după remiza cu Sepsi! Ce are de spus Ilie Poenaru: "E important că nu am pierdut"

Bilanţ dezastruos pentru UTA după remiza cu Sepsi! Ce are de spus Ilie Poenaru: "E important că nu am pierdut"

UTA

Comentarii

UTA a ajuns la un bilanţ dezamăgitor. Arădenii au 19 partide fără victorie în deplasare, iar primele reacţii au venit dinspre Ilie Poenaru şi Florin Iacob.

Sepsi şi UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 0-0, în Superliga

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat fără gol marcat, scor 0-0, meciul disputat duminică împotriva formaţiei UTA Arad, în etapa a patra din Superligă. Este al treilea meci pe care Sepsi îl încheie la egalitate în actuala ediţie de campionat.

Antrenorul Ilie Poenaru a comentat punctul obţinut, dar a vorbit şi despre David Miculescu, transferat la FCSB. 

"În contextul a ce s-a întâmplat, da, putem spune că suntem mulţumiţi, pentru că am jucat în 10 oameni destul timp. Dacă analizăm ocaziile avute, poate meritam puţin mai mult decât un egal. E important că nu am pierdut.

Sunt şi adeptul rotaţiei. Venind de pe bancă, Keşeru poate să vină cu un plus pe fondul lui de prospeţime, pe fondul de oboseală al adversarilor şi să creeze ceva, dar din păcate am fost în 10 oameni şi n-a avut cu cine să mai joace. 

Lui Miculescu i-am spus că acolo (n.r. - la FCSB) e altceva, e alt nivel, altă presiune, se cere foarte mult, trebuie să câştige meci de meci, să aibă mai multe încredere în el şi trebuie să se implice mai mult în joc. E un băiat foarte inteligent cu care poţi jongla pe anumite posturi. Trebuie doar prin dinamica lui să  fie mai implicat şi să preia el iniţativa, pentru că poate face asta, chiar dacă e under. Poate să devină un lider pe zona de atac.

Poziţia lui cea mai bună e nouar şi şeptar. Poate juca şi vârf, el ştie ce trebuie să facă, trebuie avută puţin răbdare, pentru că nu e uşor", a declarat Ilie Poenaru. 

Rezultatul de la Sfântu Gheorghe a fost comentat şi de Florin Iacob, unul dintre liderii vestiarului. 

"A fost un punct muncit la o echipă foarte bună, Sepsi. Mă bucur pentru băieţi, că am înţeles să avem atitudine pentru că altfel nu se poate. Fără grup şi fără unitate nu se poate. 

(n.r. despre cele 19 partide fără victorie în deplasare) Este puţin dezamăgitor, dar sperăm ca la următoarea deplasare să scoatem puncte", a spus portarul. 

Afla mai multe despre: utailie poenarusepsi uta 

viewscnt
Articole similare