Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet cu goluri din weekend. Se înscrie mult în Europa

Bilet cu goluri din weekend. Se înscrie mult în Europa

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet cu goluri din weekend. Zilele de sâmbătă şi duminică ne aduc partide în care ne aşteptăm la foarte multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe acest tip de pronostic.

Bilet cu goluri din weekend

Sâmbătă, Napoli are emoţii în faţa celor de la AS Roma, deoarece aceştia vin răniţi după înfrângerea cu AC Milan, 0-2 pe teren propriu, şi vor dori să recupereze o parte dintre punctele pierdute. De asemenea, Napoli a renunţat la toate competiţiile din care făcea parte pentru a se putea lupta pentru titlu, unde are după 26 de etape patru puncte avans în faţa celor de la Juventus. Când s-au întâlnit în tur, la Roma, Napoli a reuşit să ia toate cele trei puncte după o victorie la limită, scor 1-0. Acum ne aşteptăm la un duel mult mai deschis, aşa că pariem minimum trei goluri în meci.

Al doilea meci de pe biletul cu goluri este din Premier League, între Manchester City şi Chelsea. Pep Guardiola îşi arată valoarea la fiecare meci pe care îl dispută, iar în ultima săptămână i-a învins pe cei de la Arsenal, o altă forţă din Londra, de două ori, dintre care una dintre victorii i-a adus şi primul trofeu la City. Acum joacă împotriva celor de la Chelsea, care are pe bancă un Conte expert în astfel de partide. Cu toate acestea, la forma cetăţenilor, cel mai probabil vom vedea un meci dominat de la un capat la altul de gazde şi goluri de ambele părţi. Recomandăm un pariu pe minimum trei goluri în meci.

Bilet cu goluri din weekend

Închidem biletul cu Freiburg - Bayern Munchen, din Bundesliga. Weekendul trecut, liderul din Germania a supărat mulţi pariori, terminând la egalitate pe teren propriu cu Hertha Berlin, scor 0-0. Acum are o deplasare destul de uşoară, aşa că victoria probabil nu va lipsi. Având în vedere ultimele rezultate, când s-a impus cu 5-0 şi 4-1 în meciurile directe, şi acum ne aşteptăm la multe reuşite.

Bilet goluri weekend
Napoli - AS Roma Peste 2,5 goluri @ 1.70
Man. City - Chelsea Peste 2,5 goluri @ 1.72
Freiburg - Bayern Munchen Peste 2,5 goluri @ 1.57
Curs final: 4.59

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalgoluri,  

viewscnt
Articole similare