Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 01.04.2018. Golurile îţi aduc profit

Bilet goluri 01.04.2018. Golurile îţi aduc profit

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 01.04.2018. Duminică avem câteva meciuri foarte interesante în Germania şi în Spania, două dintre ţărie în care se înscrie foarte mult.

Bilet goluri 01.04.2018

Atletico Madrid nu mai este în Liga Campionilor, însă face o figură destul de frumoasă în Europa League, unde a ajuns până în sferturile de finală. Până la confruntarea de joi, echipa lui Diego Simeone are parte de un meci foarte uşor pe teren propriu în La Liga, împotriva trupei lui Florin Andone, Deportivo la Coruna. În tur, cele două formaţii au oferit un meci interesant, care la final arăta pe tabela de marcaj 1-0 pentru madrileni. Acum, fiind un meci pe teren propriu, ne aşteptăm să vedem mai multe goluri, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum trei reuşite.

Cele mai bune cote pe goluri sunt doar pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Al doilea meci la care vedem multe goluri înscrise este cel dintre Leganes şi Valencia. Gazdele stau linistite la mijlocul clasamentului, departe de grijile retrogradării, aşa că nu există nicio presiune pe jucători înaintea acestui meci. De partea cealaltă, Valencia este pe locul patru, iar obiectivul este clar, o nouă prezenţă în Liga Campionilor, după o pauză foarte lungă. În tur, liliecii s-au impus pe teren propriu cu 3-0. Acum, ne aşteptăm la goluri din partea ambelor formaţii, aşa că recomandăm un pariu pe pronosticul "ambele înscriu".

Bilet goluri 01.04.2018

Ultimul duel este din Germania şi le pune faţă în faţă pe Mainz şi Monchengladbach. Gazdele trăiesc periculos finalul de sezon, fiind aproape de retrogradare, în timp ce oaspeţii sunt la mijlocul clasamentului, fără niciun obiectiv. Duelurile directe sunt mereu foarte spectaculoase, iar în două din ultimele trei s-au marcat minimum trei goluri. Ne aşteptăm să se întâmple acelaşi lucru şi acum.

Bilet goluri 01.04.2018
Atletico - Deportivo Peste 2,5 goluri @ 1.75
Leganes - Valencia Ambele înscriu @ 1.90
Mainz - Monchengladbach Peste 2,5 goluri @ 1.90
Curs final: 6.31

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalgolurileganesvalencia 

viewscnt
Articole similare