Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 15.03.2018. Decisiv pentru calificare

Bilet goluri 15.03.2018. Decisiv pentru calificare

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 15.03.2018. Europa League, deşi este a doua competiţie ca importanţă, are în această fază nume precum Arsenal, AC Milan, Dortmund, Atletico Madrid, foste finaliste şi câştigătoare de Liga Campionilor.

Bilet goluri 15.03.2018

Începem biletul cu goluri cu cel mai tare meci al serii, Arsenal - AC Milan. În tur, în Italia, Arsenal s-a impus cu 2-0, iar acum se poate calificara mai departe chiar dacă obţine şi un rezultat de egalitate. AC Milan ştie că este aproape de eliminare, aşa că va merge în Anglia să atace, ceea ce înseamnă că va lăsa spaţii destul de mari în apărare. Având în vedere că nu sunt cele mai puternice echipe, ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi, însă cel mai indicat pariu este pe un număr de minimum trei reuşite. 

Cele mai multe cote pe goluri sunt pe betano.com

Al doilea meci la care vedeam goluri multe este Plzen - Sporting. Cehii au jucat destul de bine în prima repriză, însă două greşeli în apărare au scris istoria partidei tur, când portughezii s-au impus cu 2-0. Acum joacă pe teren propriu, aşa că fosta adversară a celor de la FCSB are şansa ei să înscrie minimum un gol şi să viseze la calificare. Cu toate acestea, credem că şi Sporting va marca. Aşa că pronosticul recomandat pentru acest duel este "ambele înscriu".

Bilet goluri 15.03.2018

Ultimul duel de pe biletul cu goluri este Lyon - ŢSKA Moscova. Francezii au reuşit să se impună în Rusia cu 1-0, aşa că acum joacă pentru cel puţin un egal. ŢSKA Moscova nu mai are nimic de pierdut, aşa că se va arunca în atac, iar Lyon poate fi surprinsă de o fază bine construită. Cu toate acestea, ne este greu de crezut că Lyon mai poate rata calificarea în sferturile de finală. Alegem însă pronosticul "ambele înscriu".

Bilet goluri 15.03.2018
Arsenal - AC Milan Peste 2,5 goluri @ 1.70
Plzen - Sporting Peste 2,5 goluri @ 1.90
Lyon - ŢSKA Moscova Ambele înscriu @ 2.00
Curs final: 6.46

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuribilet golurieuropa league 

viewscnt
Articole similare