Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 31.03.2018. Profită de golurile înscrise în Europa

Bilet goluri 31.03.2018. Profită de golurile înscrise în Europa

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 31.03.2018. Cum duminică este Paştele pentru cei de religie catolică, sâmbătă avem programate majoritatea partidelor din acest weekend.

Bilet goluri 31.03.2018

PSG şi AS Monaco se bat pentru Cupa Ligii în Franţa, într-un duel cu trofeul pe masă. Parizienii erau foarte încrezători la începutul sezonului, mai ales când învingeau orice formaţie la scor, însă acum, după accidentarea lui Neymar şi eliminarea din Ligă în faţa celor de la Real Madrid, parizienii şi-au dat seama că în fotbal nu doar banii contează. Cu toate acestea, împotriva celor de la AS Monaco nu ar trebui să fie probleme foarte mari, mai ales că diferenţa de valoare este imensă, chiar şi fără starul brazilian. S-au mai întâlnit deja de două ori în acest sezon, iar de fiecare dată s-a impus PSG cu 2-1. Ne aşteptăm şi acum la minimum trei goluri, aşa că recomandăm să jucati over.

Cele mai bune cote pe goluri sunt pe betano.com Intră şi tu în joc!

Al doilea meci este din Premier League, unde Everton primeşte vizita celor de la Manchester City, care mai au nevoie de foarte puţine puncte pentru a deveni matematic campioni. Gruparea lui Guardiola se pregăteşte şi de Liga Campionilor, însă până acolo, trebuie să îşi ia revanşa în faţa trupei din Liverpool, care în tur a scos un egal pe Etihad, 1-1, iar sezonul trecut, pe teren propriu, a câştigat cu 4-0. Având în vedere că cetăţenii se vor păstra şi pentru duelul din Europa, recomandăm să pariaţi că vor înscrie ambele formaţii.

Bilet goluri 31.03.2018

Ultimul duel în care vedem goluri este cel dintre Juventus şi AC Milan, unde avem parte de cea mai mare rivalitate din Serie A. Torinezii sunt în lupta strânsă cu Napoli pentru titlu, aşa că nu credem că vor face un pas greşit cu AC Milan. Cu toate acestea, credem că cel mai indicat pariu este pe un număr de minimum trei goluri.

Bilet goluri 31.03.2018
PSG - AS Monaco Peste 2,5 goluri @ 1.40
Everton - Manchester City Peste 2,5 goluri @ 1.65
Juventus - AC Milan Peste 2,5 goluri @ 2.20
Curs final: 5.08

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalgoluri 

viewscnt
Articole similare