Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 1 mai 2020

Bilet goluri la pariuri, 1 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri 01.05.2020. În această vineri propunem un bilet care are pune la bătaie două pronosticuri cu număr de goluri marcate.

Meciurile pentru care vom face o scurtă analiză se desfăşoară în cadrul etapei a şaptea din Vysshaya Liga Reserve: Minsk 2 - Zhodino 2 şi Rukh Brest 2 - Gorodeja 2. Minsk 2 a început cu dreptul acest campionat. Gazdele de azi sunt pe ultima treaptă a podiumului după şase etape scurse din acest sezon şi pot rămâne în primele trei clasate dacă o înving pe Zhodino 2. Atacul este principala armă a celor de la Minsk 2. Au înscris 12 goluri, dintre care cinci atunci când au evoluat pe propriuş stadion.

Profitaţi din plin de orice bonus pariuri de pe piaţă pentru a transforma sume virtuale în bani cash în balanţa voastră din cont.

Bilet goluri la pariuri, 1 mai 2020

Acasă, Minsk 2 a bifat un succes şi un rezultat de egalitate, remiza venind însă în compania formaţiei de pe primul loc, Dinamo Minsk 2. O singură dată au călcat strâmb gazdele de azi în acest campionat, pe terenul lui Rukh Brest, atunci când au pierdut cu scorul de 1-3. Ultima etapă s-a soldat cu o victorie pentru Minsk 2, care a bătut-o cu scorul de 1-0 pe Slavia Mozyr. În schimb, Zhodinoe doar a opta în clasament, dar chiar şi aşa ţine aproape de podium, fiind la numai două puncte în spatee lui Minsk 2. Pe teren străin însă, oaspeţii au câştigat doar o dată, cu satelitul lui BATE.

Nenumărate bonusuri cazinou vă aşteaptă în articolele speciale pregătite de experţi din lumea pariurilor sportive.

Bilet goluri la pariuri, 1 mai 2020

În cealaltă dispută de pe bilet, Rukh Brest 2 primeşte vizita celor de la Gorodeja. Gazdele sunt pe locul 6 în Vysshaya Liga Reserve. Au patru succese şi două eşecuri înregistrate până acum în campionat. Are moralul scăzut înaintea acestei partide, deoarece în runda precedentă a fost victima lui Zhodino 2, care a bătut-o cu scorul de 3-2. De cealaltă parte, Gorodeja se luptă să evite retrogradrea, cel puţin asta a demonstrat în acest start de sezon. Oaspeţii sunt lanterna roşie a clasamentului după primele şase etape. Gorodeja 2 a pierdut de cinci ori şi a reuşit doar un rezultat de egalitate. Defensiva a fost una dezastruoasă până acum, Gorodeja încasând nu mai puţin de 19 goluri. Anul trecut a avut cea mai slabă apărare din campionat, la egalitate cu Zhodino 2, 83 de goluri încasate.

  • Minsk 2 - Zhodino 2 GG @ 1.50
  • Rukh Brest 2 - Gorodeja 2 peste 3.5 goluri @ 1.50

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare