Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 10 mai 2020

Bilet goluri la pariuri, 10 mai 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 10 mai 2020. În ultima zi a acestei săptămâni avem un bilet care va cuprinde meciuri în care se anunţă un real spectacol din punct de vedere al golurilor.

Este vorba despre un bilet pe care se află patru meciuri din Belarus, din eşalonul secund. Este vorba despre Sputnik - Chimik, Oshmyany - Orsha, Neftam - Slonim, Mikashevichi - Volna. Duel disproportionat între Sputnik şi Chimik în etapa a patra din Pershaya Liga. Chimik este una dintre cele mai slabe echipe din eşalonul secund. A început campionatul cu o decpunctare de minus nouă puncte.

Nu ezitaţi să încercaţi cele mai tari oferte şi cele mai proftabile bonusuri pariuri pe care le puteţi transforma în bani reali cu ajutorul biletelor noastre.

Bilet goluri la pariuri, 10 mai 2020

Este pe locul 13, penultimul în clasament, iar până acum nu a reuşit să recupereze mai deloc. Nu a câştigat niciun meci, a bifat un rezultat de egalitate şi a pierdut trei meciuri. De cealaltă parte, Sputnik se luptă la promovare. Dacă va câştiga va urca pe primul loc. Până acum are şapte puncte. Oshmyany primeşte vizita celor de la Orsha. Înaintea etapei, între cele două formaţii era o diferenţă de două puncte.

Până la revenirea meciurilor tari din competiţiile de top din sportul mondial, puteţi testa bonusuri casino de neratat, unde vă aşteaptă premii uriaşe în bani.

Bilet goluri la pariuri, 10 mai 2020

Gazdele au bifat doar trei puncte până acum, dintr-o victorie şi două eşecuri şi cu un golaveraj de cinci la patru. De cealaltă parte, oaspeţii aveau un singur punct, după ce au doar o remiză chiar în runda precedentă. În rest, Orsha are o înfrângere şi o victorie dar trebuie menţionat că a pelcat cu o depunctare de minus trei puncte.

Naftan joacă şi ea acasă, cu Slonim. Gazdele sunt cea mai slabă echipă din a doua ligă a Belarusului. A pornit competiţia cu un handicap de minus 15 puncte. Până acum nu a câştigat niciun meci, dar nici nu a pierdut. Are trei egaluri, în care a marcat patru goluri şi a luat tot atâtea. Oaspeţii sunt pe locul 8, cu patru puncte.

Mikashevichi primeşte vizita Volnei. Gazdele au zero puncte după ce au pierdut toate cele trei meciuri de până acum, iar golaverajul este de doi la opt. În schimb, Volna, deşi are un goalveraj negativ, trei al patru, stă mai bine în clasament, cu patru puncte.

  • Sputnik - Chimik peste 2,5 @ 1.33
  • Oshmyany - Orsha GG @ 1.57
  • Naftan - Slonim peste 2,5 @ 1.65
  • Mikashevichi - Volna GG @ 1.60

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare