Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 11 aprilie 2020

Bilet goluri la pariuri, 11 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 11 aprilie 2020. Astăzi îţi oferim un bilet ofertant în care vă dăm ocazia să miraţi pe goluri.

Pentru acest lucru am strâns meciuri din Clausura, primul eşalon al Nicaraguăi, una dintre puţinele ţări care îşi dispută competiţiile în ciuda pandemiei de coronavirus. În această noapte, de la ora 00:00, Sabanas primeşte vizita lui Managua. Oaspeţii sunt pe primul loc în Nicaragua. Aceştia au zece succese în cele 15 etape scurse până acum, având un avans de trei puncte în fruntea clasamentului. Principala urmăritoare de pe locul 2 este Diriangen. 

În fiecare zi, alegem pentru voi cele mai bune cote şi cele mai sigure pronsoticuri de la case de pariuri de top de pe piaţa din România.

Bilet goluri la pariuri, 11 aprilie 2020

Managua porneşte cu prima şansă şi în această deplasare, având în vedere că echipa gazdă este pe locul 9 din 10 în Clausura, cu un golaveraj de 10 la 27. În ultimele şase runde, Sabanas a câştigat doar o dată. În ultimele două meciuri a reuşit totuşi să scape fără eşec, făcând egal cu Ocotal şi cu Jalapa, echipe însă mai slab cotate decât Managua. De cealaltă parte, ocupanta primului loc vine după victorii contra Chinandegăi, a Diriangenului sau a Ocotalului. În partida tur dintre Sabanas şi Managua rezultatul a fost 4-1 pentru oaspeţii de azi.

Tuturor ne plac promoţiile şi bonusurile uriaşe, însă dacă sunteţi în căutare de jocuri cu jackpot uriaş, aţi ajuns unde trebuie.

Bilet goluri la pariuri, 11 aprilie 2020

De la aceeaşi oră se dispută în cadrul aceleiaşi etape şi partida dintre Jalapa şi Diriangen. Se anunţă o partidă cât de cât echilibrată. În ceea ce priveşte formaţia gazdă, Jalapa este pe locul 5 în Clausura. După 15 etape disputate din acest campionat are 22 de puncte, cu opt mai puţine decât ocupanta locului 2, Diriangen, care, cum spuneam şi mai devreme stă în coasta liderului Managua.

Şase victorii, patru remize şi cinci înfrângeri, acesta este palmaresul de până acum al celor de la Jalapa, care au marcat 15 goluri şi au primit 13. La polul opus, Diriangen a bifat nouă victorii, a remziat de trei ori şi a pierdut de trei ori. 19 la 10 este golaverajul lui Diriangen înaintea etapei a 16-a. În tur, cele două echipe au remizat la zero.

  • Sabanas - Managua Peste 1,5 @ 1.25
  • Jalapa - Diriangen Sub 2,5 @ 1.57

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare