Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri la pariuri, 11 octombrie 2020

Bilet goluri la pariuri, 11 octombrie 2020

Fotbal

Comentarii

Bilet goluri la pariuri, 11 octombrie 2020, este alcătuit din patru meciuri, toate programate să se dispute în actuala ediţie de UEFA Nations League. Este vorba despre Anglia - Belgia, Franţa - Portugalia, Bosnia - Olanda şi Norvegia - România.

Anglia - Belgia e unul dintre derbyurile acestei etape de Nations League. În precedentele trei întâlniri s-a marcat puţinm sub 2,5 goluri. Gazdele sunt în formă pe teren propriu, acolo unde au câştigat ultimele opt meciuri, indiferent de competiţia în care au evoluat şi au primit doar patru goluri în acest interval. De cealaltă parte, belgienii se laudă că au câştigat ultimele două dueluri directe cu Anglia, ambele la Campionatul Mondial din 2018. „Dracii roşii” au o serie de invincibilitate de 13 meciuri în toate competiţiile, dintre care 11 au fost câştigate.

Rubrica biletul zilei cuprinde cele mai bune pronosticuri şi cele mai profitabile cote din fiecare zi a săptămânii, iar statiscile arată că ponturile oferite de experţii noştri au rată de câştig de peste 75%.

Bilet goluri la pariuri, 11 octombrie 2020

Franţa - Portugalia este reeditarea finalei Campionatului European din 2016. Selecţionata „cocoşului galic” nu a mai pierdut cu nimeni de zece meciuri, indiferent de competiţia în care a jucat. În acest interval, selecţionata lui Didier Deschamps a primit doar trei goluri. Ultima înfrângere suferită de Franţa a avut loc în martie 2018, scor 2-3, într-un amical cu Columbia. De cealaltă parte, Portugalia, campioana europană şi deţinătoarea Ligii Naţiunilor, nu a câştigat niciodată la Paris. Cu toate acestea, lusitanii sunt în formă bună. Au doar un eşec în ultimele 19 meciuri, cu Ucraina, în preliminariile lui Euro 2020.

Cele mai bune recomandări vă aşteaptă în fiecare zi pe site-ul nostru, toate venite din partea lui Andrei Dumitru, specialist cu ani de experienţă în spate în domeniul jocurilor de noroc.

Bilet goluri la pariuri, 11 octombrie 2020

Înaintea meciului cu Olanda, Bosnia a ratat finala play-off-ului de calificare la Euro. A remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1 şi a pierdut la loviturile de departajare. Gazdele au remizat la unu în Italia şi au pierdut cu Polonia, scor 1-2 şi, prin urmare, nu au niciun succes în 2020. De cealaltă parte, batavii au marcat doar un gol în cele trei meciuri din 2020. În Nations League, Olanda a bătut Polonia, scor 1-0, rezultat cu care a pierdut apoi în faţa Italiei.

Norvegia şi România se întâlnesc în etapa a treia din UEFA Nations League după ce ambele au raat prezenţa în finala play-off-ului de calificare la Campionatul European. Nordicii au fost învinşi în prelungiri de Serbia, scor 1-2, în timp ce „tricolorii” lui Mirel Rădoi au fost victimele Islandei, scor 1-2. În grupa de Nations League, reprezentativa noastră este pe primul loc. Are patru puncte după remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1 şi victoria din Austria, scor 3-2.

  • Anglia - Belgia Peste 2,5 @ 1.97
  • Franţa - Portugalia Peste 2,5  @ 2.17
  • Bosnia - Olanda Peste 2,5  @ 1.91
  • Norvegia - România Peste 2,5 @ 2.07

Afla mai multe despre: bilet goluri 

viewscnt
Articole similare